Nyhetsarkiv

desember 2016

Israel Todays norske nettside 2017
Postet på 29. desember 2016
Fra og med 1. januar 2017 blir det dessverre ikke daglige norske nyheter på nett. Israel Today har i flere år oppdatert nyhetsartikler gratis for det norske markedet.
Hold ut! sier Trump til Israel
Postet på 29. desember 2016
Trump lovet enda engang at når han inntar kontoret, vil ting se svært annerledes ut. "Hold dere sterke Israel, 20 januar nærmer seg!" skrev han med referanse til sin innsettelse som skjer neste måned
Ukrainas jødiske statsminister stemte i mot Israel
Postet på 29. desember 2016
Statsminister Netanyahu nekter å møte Ukraina statsminister Volodymyr Groysman etter at han stemte for FN-resolusjon nr. 2334 som fordømmer alle israelske bosetninger som ulovlige.
VIDEO: Natanyahu slår hardt ned på Kerrys freds-visjon
Postet på 29. desember 2016
Statsminister Benjamin Netanyahu slår hardt ned på Kerrys freds visjon for Midtøsten.
Arabisktalende diplomat fra Israel undrer seg over Syria
Postet på 29. desember 2016
Israels rådgiver for økonomiske og sosiale spørsmål i FN, Nizar Amer, anklaget Syria representant etter deres klage på Israel for brudd på menneskerettighetene
Jøder i det ville vesten
Postet på 27. desember 2016
Jøder spilte en interessant rolle i utviklingen av det ville Vesten i amerika.
Foræderisk Knessetmedlem forarger det israelske samfunnet
Postet på 27. desember 2016
Det var bare et spørsmål om tid før det kristne Knessetmedlemet Basel Ghattas fra den felles arabiske listen, med sine stunt som selvutnevnt forkjemper for palestinernes sak, ville havne i trøbbel.
Julenissen angrep IDF soldater i Betlehem
Postet på 26. desember 2016
Nesten hver jul kler noen seg ut som julenissen og opptrer voldelig mot israelske soldater. Vanligvis i eller i nærheten av Betlehem. Og alltid i håp om å styrke den kristen motviljen til den jødiske staten
Israels ambassadør til FN langer ut
Postet på 26. desember 2016
Israels ambassadør til FN, Danny Danon, ga en inderlig og bibelske tilsvar på Sikkerhetsrådets vedtak av en resolusjon som nekter jøder rett til å bo i Judea, Samaria og Jerusalem
Obama viste Israel sitt sanne ansikt
Postet på 26. desember 2016
Med mindre enn en måned igjen i det Hvite hus viste USAs president Barack Obama sitt sanne ansikt mot Israel, ved å nekte å legge ned veto mot en anti-Israelsk resolusjon i FNs sikkerhetsråd
Israel er takknemlig for at Trump har reddet dem fra Obamas svik
Postet på 23. desember 2016
Israelske tjenestemenn takket torsdag den neste presidenten Donald Trump for å ha reddet den jødiske staten fra det siste stikk fra en svikefull president Barack Obama.
Israel Today ønsker dere en riktig velsignet jul!
Postet på 23. desember 2016
Ledelsen og ansatte i Israel Today vil gjerne ønske alle dere, våre støttespillere og venner, det beste for denne høytiden!
VIDEO: Israel gir juletre til kristne innbyggere
Postet på 21. desember 2016
Hvert år hjelper Israel noen av sine kristne innbyggere med julefeiringen ved å skaffe dem juletrær.
VIDEO: Livet til en soldat i IDF
Postet på 21. desember 2016
Se video fra en israelsk soldats hverdag.
Arabisk folkevalgt i Knesset anklaget for høyforæderi
Postet på 20. desember 2016
Basel Ghattas (bildet), som er medlem av Den arabiske felleslisten sin fraksjonen i det Israelske Knesset, er mistenkt for å ha begått høyforræderi.
Israelere demonstrerte for ofrene i den syriske borrgerkrigen
Postet på 20. desember 2016
Syrerne ser offisielt på seg selv som i krig med Israel. Men det stoppet ikke israelerne fra demonstrere på vegne av syriske krigsofre på søndag
Forfølger jøder andre jøder?
Postet på 18. desember 2016
Behandler jøder andre jøder på forskjellig vis? Israel Today har sett på likheter og dobbeltmoral i måten staten Israel behandler reformerte og messianske jøder på.
Viktig melding fra vår redaktør!
Postet på 18. desember 2016
Vår redaktør Aviel Schneider ønsker å ha deg på laget for å fremme sannheten om Israel i en tid som denne.
VIDEO: Se Joint Strike Fighter F-35 første flyving over Israel
Postet på 14. desember 2016
Se det israelske forsvarets nyinvesteringer på flyfronten. F35 bygget i USA og gjør Israel til en overlegen nasjon på vingene i Midtøsten.
VIDEO: Fantastisk musikkvideo fra den messianske artisten Joshua Aron
Postet på 14. desember 2016
Israel Today faste blogger har sammen med den messianske artisten Joshua Aron laget en musikkvideo med fantastiske bilder fra Gallilea.
Endelig er de nye jagerflyene F35 på israelsk jord
Postet på 14. desember 2016
På mandag ble Israel det første landet etter USA til å ta i bruk de nye F-35 Joint Strike Fighter jetflyene, da to av flyene landet på Nevatim Air Force Base i det sørlige Israel.
Israel Today TV: Israel trenger flere kristne frivillige
Postet på 14. desember 2016
Israel Today har snakket med en koordinator for frivillig aktivitet i Israel. Hun sier det trengs flere kristne som deltar i frivillig aktivitet.
VIDEO: 5 steder du må besøke i Israel
Postet på 11. desember 2016
Se Videoblogg: Israel Today faste blogger Hananya Naftali har laget en video om de fem stedene i Israel du må besøke.
Afrika lengter etter å stå sammen med Israel
Postet på 11. desember 2016
Afrika er ikke lengre under den arabiske hælen. Nå søker afrikanske ledere å stå sammen med Israel og bli deres allierte.
Israel Today TV: Se intervju med en nybygger fra Amona
Postet på 11. desember 2016
Israel Today Tv har intervjuet en beboer fra det omstridte Amona området. De står nå ovenfor en påtvunget fraflytting etter at Israel har foretatt en hestehandel med det internasjonale samfunnet.
Issur Danielovich, kjent som Kirk Douglas fyller 100 år
Postet på 9. desember 2016
Den amerikanske skuespilleren Kirk Douglas fyller i dag 100 år. Mange kjenner til skuespillerens jødiske bakgrunn, en historie han på sine eldre dager har gjennomdaget og løftet frem i mange sammenhenger.
Messias sine spydspisser
Postet på 8. desember 2016
Et nytt program i IDF er opprettet for å hjelpe messianske jøder til å trives og utvikle seg under militærtjenesten i det israelske forsvaret.
Muslimske IDF soldater elsker Israel!
Postet på 8. desember 2016
Et økende antall unge arabere verver seg frivillig for å tjene i den Israels hæren IDF. Dermed representerer de ikke den stereotype holdning som en undertrykt minoritet som verdens medier elsker å fremstille dem.
Antiisraelske aktivister bytter side
Postet på 7. desember 2016
For få år siden sluttet den svenske aktivisten Daniel Borg opp om Den internasjonale solidaritetsbevegelsen (ISM) for å bekjempe det han hevdet var Israel kriminelle oppførsel overfor palestinerne. I dag har Borg byttet side. I en hardtslående avsløring av aktivitetene til ISM forteller han at et opphold i de såkalte «okkuperte områdene» har ført til et ganske annerledes bilde enn han var blitt fortalt når det gjelder den israelsk-palestinske konflikten.
10 år etter: Et feilgrep å trekke seg utfra Gaza
Postet på 7. desember 2016
Sommeren 2015 var ikke bare ett år siden den tredje Gazakrigen, men også ti år siden Israel ensidig trakk seg ut av Gazastripen. Hver eneste Gazakrig de siste sju årene har gjort det klart: Israels fredsgest har verken ført til sikkerhet eller stabilitet.
Skystøtten beskytter den israelske grensen
Postet på 5. desember 2016
Som kjent kjempet israelske styrker mot IS inne i Israel for bare noen dager siden. Denne mektige stormen opptrådte akkurat på samme sted hvor IS sto, som en barriere mellom IS og Israel
Kristen libanesisk milliardær bygger den israelske militærflåten
Postet på 5. desember 2016
I forrige uke ble det rapportert at Iran eier nesten 5 prosent av aksjene i det tyske multinasjonale selskapet som bygger Israels nye ubåter. Mer overraskende er det at dette multinasjonale selskapet, ThyssenKrupp Marine Systems, arbeider hånd i hånd med Abu Dhabi MAR med å forsyne en rekke land, inkludert Israel med marinefartøy.
VIDEO: Den israelske filharmonien 80 år
Postet på 5. desember 2016
Se video med den israelske filharmonien som annonserer sitt jubileumreportoar etter 80 år fantastiske år.
Iran stor-investor i selskap som produserer U-båter til Israel
Postet på 4. desember 2016
Iran er en stor investor i det tyske storselskapet som designer og bygger ubåter for det israelske militære. Teheran har tjent store penger på denne investeringen.
Israel Today TV: IS og kristne som stemmer på Trump
Postet på 4. desember 2016
Se siste nyheter fra Israel Today TV. I dag der vi på de kristne som stemte på Donald Trump og Israel kamp mot IS.
Ingen politiske sprell av Obama når han forlater Det hvite hus
Postet på 2. desember 2016
I en rapport som baserer seg på informasjon fra ledende amerikanske tjenestemenn antyder ingen at den avtroppende amerikanske presidenten Barack Obama vil forsøke å tvinge på noen et "fredsinitiativ" under hans siste uker på det ovale kontor
Overbeviste Israel evangeliske kristne til å stemme Trump?
Postet på 2. desember 2016
Sjokkerende bevis for at Israel klarte å overbevise de fleste amerikanske evangeliske kristne til å stemme for Donald Trump under presidentvalget.

Arkiv

Siste Nummer