Nyhetsarkiv

juli 2016

VIDEO: Skal du virkelig boikotte Israel?
Postet på 31. juli 2016

Det er en trist realitet at ikke så mange kristne ikke klarer å gjenkjenne de profetiske hendelsene i gjennopprettelsen av den moderne staten Israel, mange av dem er tragisk nok ledende i å boikotte den jødiske staten.

Demokratene prøver å rette opp sitt syn på Israel
Postet på 29. juli 2016
Etter at aktivister fra det demokratiske partiet filmet seg selv med et brennende israelsk flagg utenfor konferansesentret tirsdag, var partiet raske med å igjen hevde sitt pro-Israelelske standpunkt.
Amerikanere brenner israelske flagg
Postet på 28. juli 2016

Folk her i den jødiske nasjonen er vant til å se palestinere og iranere brenne det israelske flagget. Men det var litt av et sjokk å se amerikanerne gjøre det samme på tirsdag.

Pokemon Go app bannlyses av IDF
Postet på 26. juli 2016

Nintendos populære mobil app det virale spillet Pokemon Go har vært ansett som en sikkerhetsrisiko av IDF og stengt ute fra alle israelske militære baser.

Araber angrepet for sin støtte til nasjonen Israel
Postet på 26. juli 2016

Khaled Abu Mokh er en israelsk arabisk muslim som elsker den jødiske staten. Han jobber på et hotell i Jerusalem, sammen med en rekke andre israelske arabere. Forrige uke angrep en av de andre arabiske kollegaene Abu Mokh fysisk på grunn av sin pro-Israel holdning.

Israelere ønsker å stenge sentrum av Jerusalem for homoparaden
Postet på 24. juli 2016

Anslagsvis 20.000 mennesker fylte sentrum av Jerusalem i forrige ukes "Gay Pride" parade, mens mer enn 2000 politifolk garanterte for deres sikkerhet.

Israel: Vi kjemper med dere i denne kampen
Postet på 24. juli 2016

I kjølvannet av München-skytingen og andre nylige terrorangrep på europeisk jord, er dette budskapet mer aktuelt enn noensinne.

TV: Knesset gjør stas på de messianske og beskytter kristne
Postet på 21. juli 2016

Nylig refset en fremtredende palestinsk kristen leder Israel og de sionistiske kristne for å støtte Israel på bekostning av det "kristne Palestina". Poenget med hans argument var at de palestinske ikke støttes, og at arabiske kristne som regel mishandles av Israel.

Harde utfall mot Gay Pride paraden kommende uke
Postet på 20. juli 2016
I forbindelse med den kommende ukens "Gay Pride" parade i Jerusalem, har israelske myndigheter blitt utsatt for flere fremtredende rabbiers utfall at de som støtter homofile heller burde skamme seg.
Israel facsineres over Trumps valg av visepresident
Postet på 19. juli 2016
Presidentkandidaten Donald Trumps valg av Indianaguvernøren Mike Pence som visepresidentkandidat har fascinert israelerene
VIDEO: Dette unngår palestinerne å si! MÅ SES!!
Postet på 18. juli 2016
"Jeg tror på fred og som jødisk israelsk soldat, men jeg elsker også palestinerne."

Det sier den messianske soldaten Hananya Naftali sin nyeste YouTube-video

Stort terrorangrep avverget i Jerusalem
Postet på 17. juli 2016
Israelske sikkerhetstjenestemenn avverget søndag et stort terrorangrep etterå ha identifisert og arrestert en palestinsk mann som forsøkte å entre bybanen med en bag full av rørbomber.
Dristig lov om beskyttelse av arabisk deltakelse i IDF
Postet på 15. juli 2016
Knesset vedtok et lovforslag denne uken laget for å beskytte arabiske kristne som ønsker å verve seg til den israelske hæren. Loven inneholder en utvidet fengselsstraff for alle som forsøker å hindre en kristen araber fra å tjenestegjøre i IDF. Loven ble en nødvendighet i møte med den sterke motstand og de voldelige angrepene mot de kristne soldatene.
Trump mer pro-Israel enn noen gang?
Postet på 15. juli 2016

US republikanske presidentkandidat Donald Trump erklærte på onsdag gjennom Twitter at partiets politiske plattform, nå er mer pro-Israel enn den noensinne har vært.

Israelske leger har hjerteoperert 4,000 utenlandske barn
Postet på 13. juli 2016

Sanusey bor med sin familie i en liten by sør for hovedstaden i Gambia, det minste landet på det afrikanske kontinentet. I en alder av tre måneder diagnostisert legen ham for en alvorlig hjertefeil.

Israel gir ordre om drap på afro-amerikanere ifølge pro-palestinske aktivister
Postet på 12. juli 2016

Israel er ansvarlig for drapene på de afro-amerikanske utført av det amerikanske politiet, ifølge pro-palestinske grupper.

Palestinske aktivister er med å sprer farlige løgner mot den jødiske staten når de påstår at "folkemordet" av de svarte amerikanere er et direkte resultat av Israels "umenneskelig behandling og folkemord av palestinere."

Iran truer Israel med 100,000 raketter
Postet på 11. juli 2016

I forrige uke gjentok Iran at de er i ferd med å sette brikkene på plass for sin egen versjon av "den endelige løsningen" på problemet med Israel og jødisk suverenitet.

En muslim som ser frem mot det tredje templet
Postet på 11. juli 2016

Følgende er hentet fra en pressemelding gitt av den tyrkiske religiøs Adnan Oktar (bildet, i midten), som nylig samlet en gruppe med en rekke israelske jødiske embetsmenn og interessant nok uttrykte en forventning til en fremtidig restaurering av tempelet i Jerusalem.

Israel Today lanserer ukentlige nyheter for TV
Postet på 9. juli 2016

Israel Today produserer nå nyheter for TV og nett med ukentlige oppdateringer fra israelsk samfunnsliv. Nå kan du se ukens video her! Israel Today ønsker etterhvert å tilby oppdateringene med norsk tale eller tekst.

VIDEO: Effektiv mot-markering i London
Postet på 9. juli 2016

Hvert år masjerer hundrevis av pro-terror tilhengere for Hamas, Hizbollah og palestina gjennom gatene i London uten noen form for motstand.

Hør på denne appellen fra en IDF soldat
Postet på 5. juli 2016

Vår favoritt messianske IDF-soldat slapp denne videoen som en respons på den siste tidens morderisk kriminalitet!

Se denne videoen og hjelp Israel i kampen mot pågående internettflommen av hets!

Israel annonserte angrep mot syriske mål
Postet på 4. juli 2016

To syriske mål ble identifisert og angrepet direkte med artilleri og begge målene ble ødelagt.

Nobel fredsprisvinner Eli Wiesel er død
Postet på 3. juli 2016

I mer enn et halvt århundre, ga Wiesel en stemme til de jødiske ofre innfor innflytelsesrike ledere, kjendiser og mennesker over hele verden. Han skrev mer enn 40 bøker, og ble mest kjent for "Night", en gjenfortelling av hans erfaringer som en 15 år gammel gutt i Auschwitz.

Terrorbølge: En drept og fem skadet i Hebron
Postet på 1. juli 2016

Væpnede Palestinske menn åpnet ild mot en familie som kjørte i nærheten av Hebron på fredag. En israelsk mann ble drept og hans kone og to tenåringsbarn ble såret i angrepet-

Palestinsk mor lovpriser sønnens brutale barnedrap
Postet på 1. juli 2016

"Min sønn er en helt. Han gjør meg stolt. Min sønn døde som en martyr ved å forsvare Jerusalem og Al-Aqsa-moskeen. ... Om Allah vil, kan alle unge følge den samme vei, Alle de unge i Palestina. Allah være lovet."

Arkiv

Siste Nummer