IS

Israel har angrepet en militærkonvoi nær Damaskus
30. november 2016
Arabiske medier rapporterte at israelske fly fløy innover Syria natt til onsdag og bombet en våpen konvoi nær hovedstaden Damaskus.
Møt Likuds første åpent homofile Knesset-medlem
21. desember 2015

Amir Ohana er en forkjemper for homofile og lesbiskes rettigheter. Han er også motstander av opprettelsen av en palestinsk stat.

Hvem skal tale på vegne av de som blir misbrukt av IS?
1. september 2015

Kristne kvinner begynner å ta affære og øke bevisstheten rundt sexslaveriet som forgår i områdene som kontrolleres av IS.

Overlevde Holocaust ved hjelp av kristne, hjelper nå forfulgte kristne i Midtøsten
17. juli 2015

I en alder av 19 år var Arthur George Weidenfeld blant de mange jødiske menn som britiske kristne med hell reddet fra Nazi-kontrollerte Østerrike like før Adolf Hitler og hans kompanjonger satte i gang "den endelige løsning".

Første kvinnelige kriger mot IS tilbake i Israel
13. juli 2015

Gill Rosenberg en kanadisk - Israeler er tilbake i Israel etter å ha tilbrakt de siste 8 månedene i frontlinjen mot IS i Syria og Irak sammen med kurdiske krigere.

Arabisk imam i Israel påkaller IS
12. juli 2015

Imam i Al-Tawhid-moskeen i den israelske byen Umm al-Fahm påkalte helt åpent på støtte fra den islamske staten (IS) under en 2. juli. Han anklaget Hamas for å være for moderat og beskyldte organisasjonen for å samarbeide med Israel. Statsminister Benjamin Netanyahu ble også svertet av imam Muhammad Abd Al-Ghani og kalt en «jødisk hund". Den muslimske forkynneren anklaget videre jødene for å stå bak enhver katastrofe som plager det islamske folk.

Israel på vakt ved den egyptiske grensen
3. juli 2015

Den islamske stat (IS) startet en offensiv mot egyptiske sikkerhetsstyrker på onsdag og skal ha drept flere titalls mennesker.