Det israelske forsvaret

VIDEO: Livet til en soldat i IDF
21. desember 2016
Se video fra en israelsk soldats hverdag.
VIDEO: Se Joint Strike Fighter F-35 første flyving over Israel
14. desember 2016
Se det israelske forsvarets nyinvesteringer på flyfronten. F35 bygget i USA og gjør Israel til en overlegen nasjon på vingene i Midtøsten.
Endelig er de nye jagerflyene F35 på israelsk jord
14. desember 2016
På mandag ble Israel det første landet etter USA til å ta i bruk de nye F-35 Joint Strike Fighter jetflyene, da to av flyene landet på Nevatim Air Force Base i det sørlige Israel.
Muslimske IDF soldater elsker Israel!
8. desember 2016
Et økende antall unge arabere verver seg frivillig for å tjene i den Israels hæren IDF. Dermed representerer de ikke den stereotype holdning som en undertrykt minoritet som verdens medier elsker å fremstille dem.
Skystøtten beskytter den israelske grensen
5. desember 2016
Som kjent kjempet israelske styrker mot IS inne i Israel for bare noen dager siden. Denne mektige stormen opptrådte akkurat på samme sted hvor IS sto, som en barriere mellom IS og Israel
Leonard Cohen: Stod sammen med soldatene i frontlinjen
16. november 2016
Bortgangen av Leonard Cohen er kilde til stor sorg i Israel. Den kanadisk jødiske legenden så på seg selv som en bror av alle israelere
Hjelp oss og beskytte våre unge, akkurat som dine egne!
16. november 2016
Øyeblikket var rørende og sårt, tårer fra familien til stede presset seg frem. Foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler, mine barn, alle som deltok.
Pilot i luftforsvaret mistet livet
6. oktober 2016
Piloten hadde akkurat blitt ferdig med å bombe Hamas-mål som en respons på Gaza-raketten som slo ned i Israel i går da han døde. Det israelske forsvaret etterforsker den tragiske hendelsen.
Legendarisk IDF-offiser: Terrorister bør drepes
20. september 2016
Toppledere i Det israelske forsvaret går nå ut og forsvarer den israelske soldaten som ble siktet for drap da han skjøt en skadet terrorist.
Jernkuppel beskyttet Israel mot rakett fra Syria
19. september 2016
Dette var først gang at jernkuppelen ble tatt i bruk langs Israels grense i nord. Syrisk artilleri ble stanset i syrisk luftrom før det traff bakken i Israel.
Syria påstår å ha skutt ned israelsk jagerfly - Israel avviser påstanden
13. september 2016
Israels flystyrke responderer på rakettangrep fra Syria. Syriske styrker sier de har skutt ned israelsk jagerfly og drone.
Israelsk kommandant var den første som ble drept i terrorangrepet 11. september
13. september 2016
På søndag var det 15 år siden terrorangrepet 11. september. Visste du at det første ofret for angrepet var en tidligere israelske kommandant og et datageni?