Palestinere

Slår tilbake mot BDS
7. april 2017
Det israelske selskapet Soda- Stream som har vært et hovedmål for den propalestinske BDS-bevegelsen (boikott, nedinvestering, sanksjoner), slår tilbake i form av en dyktig PR-kampanje.

Nå kan du lese hele denne artikkelen som er publisert i siste utgave av Israel Today

Foræderisk Knessetmedlem forarger det israelske samfunnet
27. desember 2016
Det var bare et spørsmål om tid før det kristne Knessetmedlemet Basel Ghattas fra den felles arabiske listen, med sine stunt som selvutnevnt forkjemper for palestinernes sak, ville havne i trøbbel.
Julenissen angrep IDF soldater i Betlehem
26. desember 2016
Nesten hver jul kler noen seg ut som julenissen og opptrer voldelig mot israelske soldater. Vanligvis i eller i nærheten av Betlehem. Og alltid i håp om å styrke den kristen motviljen til den jødiske staten
Arabisk folkevalgt i Knesset anklaget for høyforæderi
20. desember 2016
Basel Ghattas (bildet), som er medlem av Den arabiske felleslisten sin fraksjonen i det Israelske Knesset, er mistenkt for å ha begått høyforræderi.
Jøder får like mange barn som arabiske familier
16. november 2016
Israels statistisk sentralbyrå kunngjorde denne uken at for første gang i historien til den moderne staten Israel, er den jødiske fødselsraten på høyde med den arabiske fødselsraten. Både jødiske og arabiske kvinner får i gjennomsnitt 3,13 barn
Israel ønsker å dempe det muslimske bønneropet
15. november 2016
Statsminister Benjamin Netanyahu sin regjering godkjente på søndag et lovforslaget som vil sette en stopper de muslimske bønnropene som runger over høyttalerne i hele Israel
Tvangskonvertering av kristne på Gaza
8. november 2016

Man skulle tro at en historie som dette ville skape store overskrifter, gitt hvor mye oppmerksomhet som gis alle andre aspekter av den israelsk-palestinske konflikten. Men tvangskonvertering av kristne til islam under Gazas Hamasstyre ser bare ikke ut til å interessere vestlige makthavere.

Palestinerne hevder rett til hebraiskskrevne Dødehavsruller
7. november 2016

På tross av at Dødehavsrullene er demonstrativt nedskrevet på hebraisk, hevder nå palestinerne at disse eldgamle fragmentene av Bibelen er av muslimsk opprinnelse.

Fiendtlighet og hykleri blant ikke-statlige israelske organisasjoner
2. november 2016
Hvis venstreorienterte ikke-statlige israelske organisasjoner er så opptatt av å skape fred, hvorfor fordømmer de ikke da palestinerne for å nekte å normalisere sitt forhold til Israel?
Arabiske Knesset-medlemmer møtt med kalde skuldre
1. november 2016
Koalisjons- og opposisjonslovgivere i Knesset gjennomførte tverrpolitisk plan: De straffet arabiske kollegaer for å vanære Shimon Peres.
Muslimsk inskripsjon beviser det jødiske tempelet
1. november 2016
Det kommer stadig frem flere bevis på at det er en link mellom Tempelhøyden i Jerusalem og Israel. Nå kommer det også bevis fra muslimsk hold.
Palestinsk kvinne ble kristen - nå forsvarer hun Israel
31. oktober 2016
Hun er niesen til en av Yasser Arafats øverste medhjelpere. Nå snakker hun klart og tydelig ut mot den hatefulle indoktrineringen av arabere.