Redaksjonen

Israel Todays norske nettside 2017
29. desember 2016
Fra og med 1. januar 2017 blir det dessverre ikke daglige norske nyheter på nett. Israel Today har i flere år oppdatert nyhetsartikler gratis for det norske markedet.
Viktig melding fra vår redaktør!
18. desember 2016
Vår redaktør Aviel Schneider ønsker å ha deg på laget for å fremme sannheten om Israel i en tid som denne.
Black Friday har annen betydning i Israel
26. november 2016
På fredag, gikk folk verden over beserk under Black Friday, den store shoppingdagen som også har kommet til Norge. Israelerne liker vanligvis å delta på dette, men i år har andre og mye viktigere saker kommet foran.
Trump som president, betyr nei til en Palestinsk stat
9. november 2016

Israelske politikere og kommentatorer som de fleste andre rundt om i verden, våknet onsdag morgen til sjokket at Donald Trump vant en overlegen seier i det amerikanske presidentvalget.

Israel facsineres over Trumps valg av visepresident
19. juli 2016
Presidentkandidaten Donald Trumps valg av Indianaguvernøren Mike Pence som visepresidentkandidat har fascinert israelerene
Fra foreldreløs til Frøken Israel
4. april 2016

På tross av at hun bare er 21 år så har Yityish Aynaw gått på en utrolig reise i sitt liv fra å være foreldreløs til å bli en israelsk skjønnhetsdronning.

Voldsbølge ryster Jerusalem under Rosh Hashanah
16. september 2015

Netanyahu erklærer krig mot steinkasterne; nok en gang anklager verden Israel for å utføre «provokasjoner» når de innfører lov og orden.

Henrik Ibsen hadde et forhold til det Hellige Land
24. august 2015

En høstdag i 1874 hadde Norges store dikter Henrik Ibsen, sammen med datidens åndselite, muligheten til å høre Oslo Katedralskoles overlærer Volrath Vogt dele sin kunnskap som forfatter og teolog. Han meldte avbud – men ikke fordi han ikke var interessert. For det var han.

Det finnes kristne i Iran som ber for Israel
12. juli 2015

- Jeg elsker Israel, sa en iransk delegat på en konferanse i Manchester som tar sikte på å bygge broer mellom Midtøsten og etterfølgere av Jesus. - Jeg er fra Iran, men jeg elsker Israel, og det finnes kristne i bønn for Israel inne i Iran.

Drusere lynsjet to syrere på Golanhøyden
24. juni 2015

Druserne på den israelske siden av Golanhøydene har problem med Israels behandling av sårede syriske på israelske sykehus. Natt til tirsdag, overfalt ca 150 drusere en israelsk IDF ambulanse på vei til sykehuset fra den syriske grensen. De slo en av de to syriske skadde til døde.

Blogg: Soldater langt hjemmefra og helt alene
18. juni 2015

De er unge, de er ofte akkurat ferdig med videregående skole og de har fremtiden foran seg. De melder seg opp til universitetet, får en jobb, tjener penger eller kanskje de reiser rundt om i verden. Men noen av de jødiske ungdommene ute i diasporaen bestemmer seg for noe helt annet. De reiser til Israel for å delta i det israelske forsvaret (IDF).

Jødiske israelere promoterer arabisk
28. april 2015

I neste uke vil en gruppe på 150 jødiske skoleungdommer kjøre med Jerusalems bybane mens de kun samtaler på arabisk. Det er et edelt initiativ som har blitt dårlig dekket av journalister og gitt det inntrykk av at Israel er overbærende med rasisme.