Europa: Hvordan våger jødene å bygge i Jerusalem!

4. april 2013 |  Israel Today
…jødene er et urfolk i dette landet. Hvis det internasjonale samfunnet ikke kan akseptere dette faktum, så er det ikke en gang grunnlag for å starte fredsforhandlinger.

[caption id="" align="alignleft" width="400"] Jødisk boligområde i Jerusalem[/caption]

EU har utgitt en rapport som betegner selve tilstedeværelsen av jøder på den østlige siden av Jerusalem som “provoserende”. Ifølge europeerne, er byggingen av jødiske boliger i disse områdene den største trusselen mot fred i regionen.

med tittelen, “Jerusalem Report 2012,”, hevder undersøkelsen at byggingen av boliger for jøder på den østlige siden av Jerusalem er en “systematisk, bevisst og provoserende” innsats for å gjøre det “umulig for Jerusalem å bli hovedstad i to stater.”

Det bør bemerkes at rapporten ikke refererer til små, isolerte bosettinger, men heller til store jødiske nabolag som fransk Hill, Pisgat Zeev og Gilo (for de som er kjent i byen).

For israelerne er hele greia bare absurd. At tilbakekomsten av et gammelt folk til områder som utgjorde deres gamle kjerneområde skulle utgjøre en trussel mot fred gir rett og slett ikke mening. For ikke å nevne det faktum at jødene har kontinuerlig bodd i disse områdene, og spesielt i Jerusalem, non-stop i omkring 3000 år. Det verden ikke like,r er at jødene nå utøver kontroll i dette Landet.

Som Alan Baker, en israelsk ekspert på internasjonal lov, fortalte Israel Today, jødene er et urfolk i dette landet. Hvis det internasjonale samfunnet ikke kan akseptere dette faktum, så er det ikke en gang grunnlag for å starte fredsforhandlinger.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.