Arabernes levestandard i Israel er betydelg bedre enn utenfor Israel

27. april 2013 |  Israel Today


Lt-Col. Magdi Mazarib, er israelsk statsborger og arabisk beduin og har den høyeste rangeringen av beduinere i den israelske hær (IDF). Han forteller til Israel today Magazine, at "sammenlignet med nabolandene er arabernes status og posisjon i Israel langt bedre. Vi er rett og slett i en annen og høyere liga."

Når Mazarib som muslim blir spurt om han har problemer med å tjenestegjøre i den jødiske statens hær, svarer han: "Englands flagg har et kors i seg, men jødene greier likevel å samarbeide med britene."

Vi vil fremheve med denne artikkelen det faktum, at til tross for arabernes muslimske bakgrunn, så er Mazarib og andre beduinere "portvakter" for den jødiske staten. Det er de som vokter Israels grenser mot infiltrasjon fra terrorister, og tjener som guider for de jødiskdominerte militære patruljer, som ogå forsvarer grensene sammen med dem.

Det finnes i dag tusenvis av israelske beduinere som tjenestegjør i IDF, og som lik Mazarib er stolte over å tjenestegjøre med sin kompetanse i IDF og derved risikerer livet for å beskytte den jødiske staten. Mange arabere utenfor Israel er også klar over at beskyldningene i det antiisraelske nyhetsbyrået Al-Arabiya, om at Israel er en apartheidstat, kun er et arabisk propagandaknep.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.