DOKUMENT: Hamas viser sin hengivenhet og gir råd til ISIS

1. januar 2014 |  Israel Today
Kjære Islamske stat i Irak og Syria (ISIS),

Vi og vår ledelse føler med dere vedrørende de harde trøkker ISIS har fått i det siste. Vi ønsker å dele av vår erfaringer vi har fått i vårt arbeide for å ødelegge Gaza og den kjærlighet og oppmerksomhet media har gir oss. - Vi ønsker derfor å dele noen tips med deg.

Vi har drevet med islamistisk terror i flere tiår nå, og kan dermed gir dere noen nyttige tips for den kamp for å etablere kalifatet - et mål vi også liker. Om ISIS overkjører Jordan kan vi sammen bli allierte styrker også på Vestbredden. Vi kan i fellesskap erobre Israel.

Under en av våre siste samtaler om tunnelene kom en av våre mest erfarne jihadister sammen og laget en liste over forslag som kan forbedre ISIS muligheter for å vinne:

1) Om USA noen gang insisterer på at du delta i valg uten noen demokratiske tradisjoner eller retts institusjoner på plass, si JA (vi vant over halvparten av den lovgivende forsamling i Gazas valget i 2006).

2) Om koalisjoner til slutt hemmer deg, prøv på et voldelig kupp. Vi gjorde det i våren 2007 under overtakelsen av Gaza, og nå planlegger vi vårt andre kuppforsøket (dette på Vestbredden) og flere mega-terrorangrep inntil de syke israelere forlater vårt land. Å opprettholde makten gjennom vold og frykt er nøkkelen. I 2007 kastet vi ut våre politiske motstandere fra hustak for å nå våre edle mål. Når du er i tvil, bruk brutalitet for å kvele menings motstanderne. Når alt skal sies, gjør dere dette helt fortreffeli på dette punktet allerede - fortsett med det!

3) Om du er heldig nok til å ha fredselskende idealister, som tror saken kan gi dem suksess og inntektsbringende muligheter, ødelegge deres ressurser slik at de havner i fattigdommens grep. (For å opprettholde støtte) Vi plyndret og ødela mer enn 3000 drivhus som Israel forlot i 2005. Dette styrket vår image som økonomiske ofre mye raskere. Og vi fikk angrepet Israel så mange ganger (inkludert vår tunnel-assistert bortføring av Gilad Shalit. I blant sendte vi opptil 30 raketter per dag mot Sderot) Noe som gjorde at Israel måtte forsegle Gazas grenser for å begrense vår våpenimport fra Iran. Israel dumme ønske om å begrense våre muligheter til å drepe israelere gjorde underverker for vår offer-status. Mediene glemte sipelthen alt om årsaken til blokaden og fokuserte bare på motgangen dette medførte oss. Det ble enda bedre: Da Israel åpnet blokaden for å sende oss humanitær hjelp, startet vi å bombe grenseovergangen og ingen brydde seg og heller ikke om vi startet det hele! Ganske kult, ikke sant?

4) Vi bruker klinikker, skoler, moskeer og hjelpeorganisasjoner å få legitimitet blant vårt folk og innprente dem med de verdiene som jihad terroren gir. Ja, men det gjør dere også! Godt jobbet!

5) Du bør definitivt bruke flere menneskelige skjold for å beskytte dere mot amerikanske luftangrep. Vi elsker menneskelige skjold - de er billige og effektive. Bare husk å fortelle sørgende hvordan de dermed raskt lar ofrene bli komme til himmelen.

6) Du vil selvsagt ha døde barn. Det er stort. De gir stadig rask oppmerksomhet via sosiale medier og er fantastisk fordi det pakker inn alle intellektuelle utfordringer som f.eks historisk sammenheng, nyansert bilde på saken, dypere analyse av årsak og virkning osv. Bare du viser folk at de prøver å drepe barn når du forsvarer deg selv så vinner du. Så enkelt er det.

7) En annen teknikk som vi anbefaler sterkt er å gjøre det motsatte av de avtaler vi inngår. Det betyr:

Be om våpenhvile og deretter bryte de. Bruke sykehus og ambulanser til militære formål, bomb ditt eget folk og deretter skylde på fienden (vi drepte ni Gaza og skremte mediene til å undergrave Israel. Da en italiensk journalist avslørte sannheten etter at han var trygg fra våre trusler, brydde ingen seg om sannheten).

Benytt dere av barnearbeid for å bygge din terrortunneler. (Vi drepte ca 160 i arbeidet og ingen brydde seg).

Lær barn å tilbe død og benytt barnesoldater (Tommelen opp for deres flotte arbeid med barn, ISIS!)

Avlede humanitære ressurser for terrorist bruk (vi kunne ha bygget minst sju skyskrapere med betongen ekspropriert for våre terror tunneler) mens protesterer din fattigdom selv som ditt lederskap lever godt,

skremmende og bedra pressen til å fremme din fortelling (hvis de ikke gjør det på egen hånd, som når BBC spres unøyaktige bilder av Gaza)

bruker våpenhvile å rearm (i stedet gjenoppbygge) mens utføring dine innenlandske kritikere og dine tunnel-diggers.

Vi har også noen positive tilbakemeldinger for deg, ISIS. Du har imponerende utmerket seg forkjemper våre kjerneverdier! Vi er alle for: hatske oppfordringer mot religiøse minoriteter, behandle kvinner som annenrangs borgere, som gir homofile dødsstraff, la islamske moralpoliti regulerer økonomisk aktivitet, undervisning krig snarere enn menneskerettigheter, angripe kristne (eller bare ved hjelp av sin kirke til lansere raketter), og godkjenne æresdrap. Du er fantastisk!

Vi fordømmer drapet på Osama Bin Laden så mye som du håper å overgå ham. Men vennligst slutte med å prøve å involvere Vesten (som du gjorde med dine trusler mot Norge, Spania, og særlig USA - Obama bare presset Israel til å la oss holde våre militære kapasiteter, så være hyggelig!). Nøkkelen her er å fullføre dominans i Midtøsten ved først å utrydde sin eneste demokrati (Israel) og sin moderate arabiske stater. Du ønsker å lulle Europa og USA i ryggesløs passivitet ved å forsterke deres naive antagelsen om at vi vil bli beroliget nok til å stoppe på Midtøsten. Vi trenger vestlige "krefter" for å krype bort fra vår region lenge nok for Iran å få atomvåpen. Ja, vi vet at dere, våre andre sunnier, har en ting mot sjiaene, men det iranske regimet hater vestlige vantro så mye som vi gjør, slik at vi kan jobbe sammen i tjeneste for Jihad. Faktisk er Iran vår hovedsponsor (vi får våre beste raketter fra dem!). Og når Iran har atombomber, så kan vi gå etter EU og USA Men dette spillet tar tålmodighet, folkens - ikke så mye fordi Iran (takket være Obamas "strategi") kunne ha atombomber i to måneder. Men inntil det skjer (eller du liksom hjelpe oss å ødelegge Jordan og Israel på forhånd), du virkelig trenger å koble av på retorikken mot Vesten.

Hvis du ønsker å skyte i været din internasjonale popularitet, bør du angripe Israel ASAP. Du kan høre noen overfladisk fordømmelser men du vil bli hemmelighet beundret. Enda bedre: tvinge Israel til å forsvare seg militært - det er da du kan bokstavelig talt surfe en flodbølge av global støtte. Vi kan ikke understreke nok betydningen av å ha Israel som motstanderen - noen andre egentlig ikke vil gjøre. Hvorfor tror du vi sjelden angripe Egypt (som også blokader Gaza)? Fordi de ville flate Gaza og ingen ville bry seg. Husk Ansar Dine? Våre andre islamister i Mali var tusenvis av miles fra Frankrike, men ingen brydde seg da den franske begynte bombingen dem i 2013 uten noen trussel mot Frankrikes sikkerhet. For å garantere verdens støtte for dine islamistiske måter, må din fiende være Israel. Men IKKE bruk esler (som vi gjør) å sprenge israelere fordi dette vil rokke ved dyrs rettigheter gruppen PETA.

Ødelegge vestlige sivilisasjon er langt enklere enn å bygge den, men fortsatt krever en disiplinert strategi, så vi håper disse pekerne komme til nytte. Føl deg fri til å komme i kontakt med eventuelle spørsmål.

Med kjærlighet og støtte,

Hamas

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.