Kristent oljeselskap øker sin oljeleting i Israel

22. mai 2013 |  Israel Today
[caption id="attachment_4067" align="alignleft" width="500"] Det kristne amerikanske oljeselskapet Zion Oil & Gas´s boring i Megiddo-Jisreeldalen[/caption]Nå vil selskapet øke arealet med 98.000 dekar.

Israel er avhengig av utenlandsk støtte og kapial for å kunne finne olje og gass i Det Hellige Land, og er spesielt facinert av de kristne selskaper som engasjerer seg i dette foretaket, selv om mange innenlandske eksperter er skeptiske for at det er mulighet for å finne kommersielle og levedykige mengder med olje på de områder som Zion Oil & Gas har lisens.

Israel today Magazine intervjuet Zion Oil & Gas i 2011 om selskpets fremtidige planer. Grunnleggeren John Brown sa at selskapet "eksisterer på grunn av Guds trofasthet mot Israel", og uttrykte sin sterke tro på at Israel om ikke lenge vil vise frem sin dusør for Israels innbyggere.

Denne optimisme har smittet over på noen israelske tjenstemenn i petroleumsvirksomheten, inkludert tidligere Petroleum kommissær Yaakov Mimran, som tidligere har uttalt at Zion Oil & Gas vil lykkes i sin leting etter olje, og at dette funn vil være kommeriselt levedyktig.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.