Kirke i Nigeria velsigner Israel med store gaver

27. mai 2013 |  Israel Today
[caption id="attachment_4072" align="alignleft" width="500"] Den andre nye ambulansen fra den nigerianske kirken ble nylig overlevert i Magen David Adom i Jerusalem[/caption]Den nigerianske Redeemed Christian Church of God gav for 4 år siden en ny ambulanse til Magen David Adoms (MDA) sentrale base i Jerusalem. Den nigerianske kirke har mer enn 40 millioner medlemmer, som elsker den jødiske staten, og gjør en stor og regelmessig innsats for å redde liv i Israel.

Forrige ukes andre store donasjonsseremoni ble avholdt på Dan Jerusalem Hotel i Jerusalem, hvor ytterligere en fullt utstyrt ambulanse ble overlevert til Israels Magen Davi Adom i Jerusalem. Sentrale ledere i kirken og mange kristne pilegrimer og medlemmer av kirken samt den nigerianske ambassadøren deltok i gaveoverrekkelsen.

Shlomo Petrover, som er distriktleder i MDA, fortalte de ærede gjester: "Ambulansen dere tidligere har fått av oss har vært i tjeneste i Israel i fire år, og har hatt mer enn 6000 utrykninger. Nå ønsker den nigerianske kirken å gi ytterligere en ambulanse til tjeneste, som vi håper vil spare enda flere liv. Vi er takknemlig som frelste medlemmer av Redeemed Christian Church of God for vårt sterke vennskap med og kjærlighet til det jødiske folk, og er glade for at vi kan være med å redde liv i Israel."

Pastor Enoch Adboyah, leder av den nigerianske kirke, uttalte ved overrekkelsen: «Vi elsker hele Israel, og i særdeleshet Jerusalem, som er et av de steder hvor vår Messias anså som sitt hjem og hvor han underviste og tilbrakte mye tid. Vi ønsker å takke alle medlemmene i MDA og lyser Israels Guds velsigne over dere alle og kirkens hellige arbeide med å redde liv i det Hellige Land."

Nestledende pastor i MDA la til at store deler av Afrika, inkludert Nigeria, ser Israel som et forbillede på hvordan et land gir nødhjelp og medisinske tjenester til jøder og arabere i sitt land. Nigerias kristne er derfor meget stolte over samarbeidet vi har med den jødiske staten.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.