Shalom Chaverim – Kjære venner

12. juni 2013 |  Israel Today
[caption id="attachment_3928" align="alignright" width="133"] Aviel Schneider sjefredaktør Israel Today[/caption]

En arabisk drosjesjåfør sa en gang til meg: «Det at jødene har kommet tilbake, har tent lunta på kruttønna. Tro meg, alt vil eksplodere på grunn av Jerusalem.» Selv når folkegrupper dreper hverandre andre steder, er verdens fokus rettet mot Israel. Det er vårt oppdrag å forstå dette, og bringe vår kunnskap videre til andre. Folk ønsker å skjønne det mysteriet som har med Jerusalem å gjøre, både på det åndelige og politiske plan.

Selv om internett nå gjør alt lettere tilgjengelig for oss, er det behov for et magasin som Israel Today. Vi formidler ikke bare det alle andre formidler; vi retter også søkelyset mot det andre unnlater å si noe om. Israel Today blir nå lest i over 80 land, og alle utgavene varierer i innhold: Tysk, engelsk, koreansk, hollandsk og norsk, og hver enkelt utgave har sin egen redaksjon. Vi er dessuten å finne på internett og på TV (Bibel-TV i Tyskland).Enten folk elsker eller hater Israel Today, så leser de oss.

Jeg gir Gud all æren for hva han har gjort gjennom bladet vårt. Og hjertelig takk også til dere, kjære venner, for hva ville vi ha vært uten dere, abonnenter og skribenter? La meg heller ikke glemme mine foreldre – det var de som startet det hele, og det var ingen lett oppgave. Uten min kolleger og medarbeidere ville Israel Today heller ikke vært hva det nå er. Og til sist en varm takk til min kjære kone Anat for hennes trofaste støtte. Jeg er den jeg er på grunn av henne. Ja, jeg er stolt av bladet vårt, og håper det vil hjelpe folk i Skandinavia til se Israel i et bibelsk perspektiv.

Aviel signaturAviel Schneider sjefredaktør Israel Today

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.