Terrosjefens datter: Slutt å lyve!

12. juni 2013 |  Israel Today
[caption id="attachment_4100" align="alignleft" width="388"] Terror sjefens datter[/caption]Hafez ble drept av en israelsk brevbombe da Nonie bare var åtte år gammel. Han ble av utropt til shahid (martyr). Til og med Egypts president Gamal Nasser oppfordret Nonie og hennes søsken til å hevne deres far ved å drepe jøder». I 1978 flyttet Darwish til USA og ble en kristen. Det forandret livet hennes. Hun blir her intervjuet av Israel Todays reporter David Lazarus.

Darwish: – Jeg la alltid skylden på Israel for min fars død fordi det var det jeg fikk høre. Jeg tenkte ikke på hvorfor de drepte min far. De drepte ham fordi Fedayeen drepte jøder. De drepte min far fordi vi, mens jeg var liten, måtte framføre dikt som forpliktet oss til jihad mot Israel. Vi hadde tårer i øynene mens vi sverget på at vi ville dø for denne saken. Jeg snakker med mennesker som ikke tror at det var noen terrorisme mot Israel før krigen i 1967. Hvordan kan de benekte det? Min far døde på grunn av slik terror.

Ønsker du å lese hele intervjuet med Nonie send inn bestilling på bladet og iløpet av få dager kan du lese hele historien.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.