PA bruker TV for å fortelle at jødene er aper og griser

15. juli 2013 |  Israel Today
[caption id="attachment_4203" align="alignnone" width="500"] Et av de arabiske barn, som fremførte antisemittiske dikt på TV[/caption]Den israelske organisasjonen Palestinian Media Watch, som følger opp den arabiske selvstyremyndighetens media, forteller om dialogen mellom TV-stasjonens programleder i morgenshowet og de to arabiske jentene på 8-9 år. Her er jentenes svar i diktform på programlederens spørsmål;

TV-reporter startet med å si: "La oss møte disse jentene, som ønsker å resitere et kort dikt."

Jente 1: "Jerusalem er mitt land, og Jerusalem er min ære. Jerusalem er alle mine dager i mine villeste drømmer. Jeg frykter ikke et gevær, fordi mylderet, les: jødene er forstyrrede og uvitende mennesker. Å, du som myrdet Allahs fromme profeter, dvs. jøder i islamsk tradisjon. Å, dere som var med på å søle blod, les: jødene. Dere har blitt dømt til ydmykelse og motgang. O, Zions sønner, dere som er mest onde blant all som er skapt. O barbariske aper og elendige griser, en vanlig islamsk betegnelse på jødene.

Jente 2: "Jerusalem er ikke din bolig. Jerusalem motsetter seg ditt mylder, les: er imot at dere bor der. Jerusalem kaster opp på grunn av din urenhet. Dette fordi, du urene, les: jødene, må forstå at Jerusalem er from og ulastelig. Jerusalem, du som betegnes som skitt, les jødene, er meget ren. Jeg frykter ikke barbari. Så lenge hjertet mitt slår, lever jeg for Koranen, og Jerusalem er min by. Ja, så lenge jeg har min arm og mine steiner, så lenge jeg er fri og ikke byttehandel er min sak, vil jeg ikke frykte at du, les: jødenes bor i min by. Jeg vil ikke frykte din rifle.

Denne siste saken er bare en av de endeløse eksempler på hvordan den arabiske selvstyremyndigheten manipulerer sin TV-stasjon og bruker sine egne barn for aktivt å fremme religiøst hat og antisemittisme mot det jødiske folk. Dette er en økende trend i selvstyremyndighetens medier for å skildre jøder som dyr, i dette tilfellet, som "barbariske aper og elendige griser."

Dette er ikke noe nytt for det jødiske folk. Antisemittisme og antiisraelsk retorikk og hets foregår i hele denne regionen hver dag, akkurat som det gjorde i århundrer i de landene der jødene led i eksil.

Når israelske politikere og ledere opplever slik sterk antisemittisme i en tid med potensielle forhandlinger, er det ikke noe rart at de stiller spørsmål om den arabiske selvstyremyndigher oppriktig ønsker fred. Spørsmålet de fleste israelere stiller: Er sann fred levedyktig? Kan Israel noen gang bli anerkjent med rett til å eksistere, noe som Israels ledere selvfølgelig må kreve?

"Det antiisraelske oppvigleri synes jo ikke å ta slutt," uttalte innenriksminister Gilad Erdan i denne forbindelse. Når hjernevaskingen i arabiske skoler og media fortsetter, er det ikke rart at israelerne støtter Israels regjerings sikkerhetspolitikk, samt dens premisser for forhandliger med selvstyremyndigheten.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.