Messiansk jente skaper bølger hos israelsk tollmyndigheter

7. november 2013 |  Israel Today
[caption id="attachment_4368" align="alignnone" width="250"] Ben Gurion airport i Tel-Aviv[/caption]Den unge kvinnen returnerte fra en tur i India og passerte Jordan-elvens grenseovergang uten å tollklarere en splitter ny Samsung smart-telefon hun kjøpte på turen. Men etter noen dager begynte hun å føle seg sorgtung at hun ikke betalte toll på telefonen. Derfor tok hun kontakt med myndighetene.

"Jeg kunne høre at tollbetjenten ble tatt på senga når jeg tok kontakt via telefon". Hun ble deretter satt over til overbetjent Yigal Malka som ble dypt rørt over den unge kvinnens anger over ikke å ha betalt avgift på telefonen. "Det er ekstremt sjelden hendelse at noen kommer tilbake og gjør opp skatt på denne måten" sier Malka, som bestemte seg for å ettergi gjelden til kvinnen, som var oppe i den nette sum av 500 Shekel (ca 1000 n.kr)

"Jeg har akkurat startet på universitetet og hver shekel betyr mye for meg, men jeg er en messiansk jøde og visste at det ikke er Guds vilje å unnlate å betale det jeg skylder, så jeg bestemte meg for å gjøre ting riktig".

Til hennes store overraskelse tok betjentene kontakt med avisa Yediot Aharonot. De ønsket at flere kunne få høre om at det finnes "gode sider hos det israelske folket". Den unge messianske kvinnen sa ja til å bli intervjuet av avisa og håpet det kunne bli ett vitnesbyrd om Gud og til ære for Ham. Hun la vekt på at hennes valg selvsagt hang sammen med hennes tro på Yeshua (Jesus).

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.