Iran: Vi planlegger å utslette Israel!

20. desember 2013 |  Israel Today
[caption id="attachment_4617" align="alignnone" width="600"] Iran ønsker forsatt å utslette Israel[/caption]Uttalelser på syrisk TV den 11. desember, antydet den tidligere presidentrådgiver Mohammad Sadeq al-Hosseini at den viktigste motivasjonsfaktor bak den siste Iran-atomavtale var USAs president Barack Obamas ønske om å hindre ødeleggelse av Israel.

"Obama måtte gjøre en vanskelig retrett," sa Al-Hosseini i et intervju oversatt av Midtøsten Media Research Institute (MEMRI). "[Obama] ble tvunget til å godta et håndtrykk fra president Rouhani ... slik at dagen når han blir tvunget til omfavne både Hassan Nasrallah og [Ayatollah] Khamenei for å unngå at de utsletter Israel ikke kommer. "

Israel har blitt kritisert for å lage for mye ut av den iranske atomtrusselen. De er redde for avtalen mellom Vesten og Iran i Geneve fra forrige måned, en avtale som gjør den islamske republikken fullt i stand til å sette sammen atomvåpen i fremtiden.

Vesten har en lang merittliste for ikke å ta på alvor de fiendtlige uttalelser fra muslimske regjeringer og organisasjoner når det snakkes på deres morsmål, det være seg arabisk, farsi eller en annen. For Washington, synes det, at alt som teller er hva som sies på engelsk, noe som gjør det helt altfor lett for slike antagonister å lure vestlige makter.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.