Hamas beordrer flyktende tilbake

14. juli 2014 |  Israel Today
Formålet med Israels telefon oppringninger, foldere og beskjeder gjennom medier var å unngå sivile tap og kun gå etter Hamas for å avverge flere angrep mot Israel fra terror organinsasjonen.

Hamas er imildertid uvillig til å miste et av sine mest prisgitte våpen i kampen mot Israel, nemlig sine menneskelige skjold. Hamas beordret tusenvis av Palestinere tilbake til sine hus umiddelbart, på tross av at de allerede hadde evakuert sine hjem.

"Til alle dere som har evakuert deres hjem - returner umiddelbart og IKKE forlat ditt hus", stod det skrevet på et opprop fra Hamas sitt inneriksdepartement. "Å følge Israels sine advarsler hjelper kun Israel til å nå sine egne mål"!

Sist uke gjorde det Palestinske inneriksdepartementet det klart at å følge Israel sine beordringer ville bli sett på som sammarbeid med fienden. Så resultatet blir at de som flykter fra sine hjem etter ordre fra Israel vil gjøre seg til forædere og dermed møte en verre skjebene enn møtet med israelske bomber.

Tidlig i går ettermiddag ble Israel nødt til å svare på massive angrep fra Hamas nettopp i nordlige Gaza og stå ovenfor det faktum at mange sivile ville bli rammet på tross av Israels intensvie advarsler på forhånd.

I tillegg ankom israelsk marine med kommando soldater nord i Gaza By med oppdrag å ødelegge en mengde utskytningsramper for missiler brukt for å angripe Israel.Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.