SE: Palestinere svermer til som menneskelige skjold

14. juli 2014 |  Israel Today
http://youtu.be/VTArVIHDelg?t=4s Effekten av Hamas sin streben ser man nå resultatet av gjennom alle Palestinere på Gaza som ofrer seg selv som menneskelige skjold i sin kamp mot Israel.

Israel forsvar IDF publiserte en Youtube video forrige uke som viser de står ovenfor når de prøver å angripe terroristene som bombarderer Israel med raketter.

I videoen kan man se IDF som skyter varselskudd mot en bygning som den israelske armeen er i ferd med å ødelegge. Varselskuddene er vanligvis ufarlige granater. Det virkelige angrepet skjer 5-10 minutter senere, slik at beboerne kan forlate bygningen uskadd.

Mens beboerne i videoen klart ses og forlater bygningen, omsvermer plutselig mange flere sivile bygningen og tvinger IDF til å avbryte angrepet.

Hamas skjemmes ikke over denne skjødeløse taktikken. I 2009, la den erfarne Hamas aktivist Bilal al-Jaabeer stolt ut om hvordan han ved forrige Gaza-operasjon handlet når Israel på forhånd ringte han og ba dem evakuere bygningen. "Jeg avbrøt samtalen, ringte noen venner, som ringte enda flere folk og ropte ut med megafoner slik at mange samlet seg på taket av huset mitt." (Se video under) http://youtu.be/giJlG3KXq8c

Hvorfor vil fornuftige mennesker handle på denne måten? Hamas og andre terror organisasjoner har brukt flere tiår på å inndoktrinere lokale Palestinere ikke bare til å hate jøder, men også til å hjernevaske dem til å tro at det er en hellig plikt å ofre sitt eget og andres liv i kampen mot "Sionistene".

Følgende plakat utgitt av Hamas utropte som helter de palestinere som frivillig ofret seg som menneskelige skjold mot de israelske angrep."For det Palestinske folk er døden blitt en industri" skrøt Hamas innenriksminister Fathi Hamad i 2008. "Følgelig har da palestinerne skapt menneskelig skjold av kvinner, barn, eldre og jihad-krigerne mot den sionistiske bombemaskinen. Det er som om de sier til den sionistiske fienden: "Vi ønsker Død, som dere ønsker Livet"

Husk alt dette neste gang arabiske ledere eller internasjonale medier protestere på drapene på sivile i Gaza. Israel gjør alt den kan for å unngå sivile tap samtidig som sikkerheten til sine egne borgere. Hamas prøver med hensikt å få sine egne borgere drept.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.