Amerikansk Yeshiva-student fryktet bortført av Hamas

28. august 2014 |  Israel Today
UPDATE: Torsdag ble levningen etter en mann funnet i skogene ved Jerusalem av frivillige letemannskaper. Politiet tror dette er den savnede studenten Aron Sofer.

Fredag bekrefter politiet identiteten til den døde personen som Aron Sofer, den foreløpige etterforskning viser at det trolig er mangel på væske og varmen som har forårsaket dødsfallet. --------------------------------------

Den 23 år gamle ortodokse student ble sist sett på en fottur i skogene rundt Jerusalem. Han var sammen med en klassekamerat da han forsvant sist fredag. Ifølge tidlige undersøkelser forsvant Sofer fra sin venn mens de ned en bratt skråning.

Familien til Sofer som nå er i Israel har utlyst en dusør på 100.000 shekel til de som kan gi informasjon til myndighetene som resulterer i at de kan finne Aron. Familien har også bedt om at den israelske hæren bli involvert i søket. Mens tiden går blir de stadig mer engstelig for at Sofer er blitt bortført av terrorister.

Israelske myndigheter understreker i dag har de ikke har håndfaste bevis for en bortføring, men bekrefter at omstendighetene rundt Sofer forsvinning peker i den retningen.

Ingen terrorgruppe har tatt på seg ansvaret for forsvinningen, men det er ikke så uvanlig at det ikke skjer i en slik situasjon. Hamas benektet også at de stod bak bortføringen av de jødiske Yeshiva elevene Eyal Yifrah, Gilad Shaar og Naftali Frenkel tidligere i sommer. Men tok æren for det de kaller en «heroisk operasjon» senere.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.