By hedrer messiansk pastor

29. august 2014 |  Israel Today
Daniel Yahav, som er pastor i den messianske menigheten Peniel i Tiberias-området, har blitt tildelt tittelen som årets æresborger i hjembyen Yavne'el. Yahav ber oss uttrykke hans ydmyke takk til Gud for denne anerkjennelsen.

En slik heder blir bare gitt borgere som har engasjert seg i offentlig virksomhet på vegne av byen og dens innbyggere. Medaljen, som er det synlige beviset på byens takk for det arbeid pastor Yahav har gjort, ble delt ut under en seremoni i sentrum av byen.

Yahav ble berømmet for sin innsats for byen ved å organisere et lokalt forsvar ved krig og unntakstilstander. Han har også tatt initiativ til et prosjekt som skal garantere sikkerheten til innbyggerne ved en naturkatastrofe. Representanten for bystyret fortalte forsamlingen at «Daniel elsker Israels folk, og Israels Gud.» Yahav på sin side takket byens befolkning for det privilegium det var å bli tildelt tittelen byens æresborger. Under seremonien ble det også vist en video der innbyggerne fortalte hvorfor de mente Yahav burde få denne anerkjennelsen. «Han er den eneste som alle kunne slutte opp om. Hvem andre kunne det vel være?» var det noen som sa.

Bruk kontaktskjema for å abonner på Israel Today og du får lese hele historien.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.