Iran ruster opp Palestinerne til neste krig

1. september 2014 |  Israel Today
Iranske tjenestemenn ønsker ikke et avspent Gaza, men sverger på å øke den militære makten til terrorgruppene som opererer i Judea og Samaria (den såkalte "Vestbredden"). "For å øke det militære nærværet på Vestbredden har vi startet med å levere ut våpen til folk i denne regionen" sa Mohammad Reza Naqdi, leder for statlige Basij-militsen i Iran, til nyhetsbyrået Fars i forrige uke.

Naqdi meddeler at mye av Hamas sitt matriell til krigen i Gaza ble tilveiebrakt av Iran. Den jødiske staten ble overrasket over alle Hamas-rakettene som nådde helt nord i landet og konstant bombarderte Tel Aviv. Naqdi antydet at planen er å stryrke terrorister på Vestbredden slik at de kan skape tilsvarende kaos mot Israel. "Sionistene bør vite at den neste krigen ikke vil begrense seg til de nåværende grenser, men Mujahedeen vil i tilegg presse dem ytterligere tilbake," uttalte han.

FOTO: Statsminister Benjamin Netanyahu oppstilt foran en stabel iranske raketter som er stoppet på vei til Hamas og andre palestinske terrorgrupper i mars.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.