Jødisk jente skadet under voldelige opptøyer i Jerusalem

2. september 2014 |  Israel Today
På mandag ble en tre år gammel jødisk jente lett såret da flere palestina-arabiske voldelige angrep en offentlig buss med steiner. Flygende glassbiter fra et knust vindu resulterte i kuttskader i den unge jentas ansikt. Kort tid senere kastet noen Palestinere en brannbombe på en annen offentlig buss som kjører nord for Jerusalem. I det siste angrepet ble mann såret.

Politiets tilstedeværelse i den østlige delen av Jerusalem har økt betydelig på grunn av hyppigere andel av voldelige opptøyer. Hovedstadens nye bybane og biler har vært et favoritt mål og mange passasjerer har rapportert hissige angrep i de problematiske nabolagene.

Lignende vold har forhindret skolestarten for flere skole i det østlige Jerusalem ved Jebl Mukaber iløpet av mandag. Innbyggerne er provosert av det de hevder er mangel på tilbud ved skolene. Ved en skole forsøkte de å hindre sin nye rektor fra å komme inn i bygningen. Polititjenestemenn ble beordret til stedet for å beskytte og eskortere skoleledelsen ut og fra å bli plaget av mobben.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.