Justisminister Livni rev ned anti-israelsk banner

10. september 2014 |  Israel Today
Under en av parets utflukter på øya så Livni et stort skilt hengende på et lokalt havneområde med påskriften "Free (Fri) Palestine" og med navnene på palestinske byer sperret inne i Davidstjernen. I sentrum var det bilde av en ung palestinsk jente som gråter over urettferdigheten under den "israelsk okkupasjonen."

Livni, som oppfattes som politisk korrekt ble rasende og angrep skiltet. Det var ganske stor og godt festet til et tre. Det gjorde at hun ikke lyktes å rive det ned, men skadet skiltet.

Livni var uanfektet av at forbipasserende stoppet opp for å se hva hun gjorde. De fotograferte henne mens hun ødela det store skiltet. Ett bilde som Livni selv lastet opp på sin egen Facebook-side ble ledsaget av følgende melding:

"Kampen som gjenstår er kampen om verdens opinionen. Jeg hadde en kort ferie og ble likevel konfrontert med denne trusselen ... Bruken av Star of David er et forsøk på å koble vårt mest verdsatte symbol til hat og anti-Israelske følelser. ... Vi må stå opp overalt for å gjøre det klart hvem som er terrorister og hvem som prøver å beskytte sine innbyggere mot terror."

Livni representerer den venstreorienterte siden i Benjamin Netanyahus regjering. Hun har dessuten ansvaret for forhandlingene med palestinerne.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.