ICEJ med på å innvie Jerusalems nye storstue

22. september 2014 |  Israel Today Stab

Følgende pressemeldingen ble utsendt fra den Internasjonale Kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ) om deres kommende Løvhyttefesten feiringen som skal avholdes i Jerusalem nye Pais Arena.

Den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem har gleden av å meddele at vår årlige Løvhyttefest vil avholdes i tiden 10. til 15. oktober. Vi flytter det ukelange arrangementet til det splitter nye Jerusalem Pais Arena ved Malha kjøpesenter.

De siste 33 årene har ICEJ avholdt festsamlingen i Jerusalem Convention Center og samlet tusenvis av kristne fra mange nasjoner hvert år til en levende feiring av den bibelske festivalen i Jerusalem. I år vil ICEJ-festen bli avholdt i det ultra-moderne Pais Arena som ble innviet forrige uke av ordfører i Jerusalem Nir Barkat.

Med 11 600 seter på over åtte nivå med spesielle gallerier og VIP tribuner med massive LED-skjerm, beskrev Barkat Arena som "den mest avanserte statlige kunstinnstallasjon i sitt slag i Midtøsten".

Ordfører Barkat har vært spesielt oppmuntrende angående flytting av Løvhyttefesten til den nye Arena og tilbyr dessute den Kristne Ambassade det privilegiet det er å arrangere den første store internasjonale samling i det nye anlegget.

"Å flytte til dette nye bygget er en veldig spennende utvikling som vil tillate oss å vokse enda mer" sier Dr. Jürgen Bühler, ICEJ direktør. "Vi tror at det i årene som kommer vil den nye hallen fylles ved hver Sukkot med enda flere pro-Israel kristne fra hele verden. Så dette er et spennende øyeblikk for byen Jerusalem og for vår tjeneste."

Årets fest timeplan omfatter den tradisjonelle israelske gjestkvelden som er et arrangementet som inviterer tusenvis av israelere for å nyte et musikalsk program rettet mot et jødisk publikum. Tirsdag kveld den 14. oktober kan israelerne nyte sin første forestillng i den nye Arena sammen med sine kristne venner fra hele verden og med spesielle fremføringer av israelske og utenlandske kunstnere.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.