Småbarn angrepet på Oljeberget

1. oktober 2014 |  Israel Today Stab

Flere jødiske barn i alderen 2-5 styrtet inn i bomberommene ved sine barnehager, etter å ha kommmet under angrep fra en gjeng maskerte arabiske opprørere på Oljeberget på tirsdag.

Angrepet skjedde i det lille jødiske nabolag i Ma'ale Hazeitiim som ligger ved siden av den store jødiske kirkegården på vestre side av Oljeberget.

Mobben som angrep barna så alle ut til å være arabiske ungdommer, kastet steiner, fyrverkeri og Molotov cocktails inn på et inngjerdet lekeområdet tilhørende en barnehage. Barna i nærliggende barnehager og førskoler ble beordret innendørs før tumultene stilnet etter at israelske politistyrker ankom stedet.

Slike angrep har blitt nesten dagligdagse hendelser i Jerusalem. Nå kaller alle innbyggere og tjenestemenn dette en "silent intifada".

Det er nesten ett mirakel at det ikke er blitt noen alvorlige skader som følge av angrepene. Kommunale myndigheter og politiet har vært motvillige til å innføre sterkere tiltak for å dempe volden, noe som har ført til forakt fra folket i israelske medier.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.