TV Visjon Norge inntar Jerusalem

6. oktober 2014 |  Israel Today Stab

Den Internasjonale Kristne Ambassaden (ICEJ) har i år fått det ærefulle oppdraget å innvie Jerusalems storstue, Pais Arena under løvhyttefesten. ICEJ forteller at arenaen har 11 600 seter fordelt over åtte nivå med spesielle gallerier og VIP tribuner med massive LED-skjerm.

I år som tidligere er det den kristne norske TV-kanalen Visjon Norge med redaktør Jan Hanevold som produserer alle TV-sendingene fra Pais Arena. Kanalen sender direkte over satelitt hver dag under Løvhyttefesten.

- Vi gleder oss til være med å sende for tiende gang fra Løvhyttefesten. Vi starter som vanlig opp med Den internasjonale kristne ambassades (ICEJ) åpningsshow fra oasen Ein Gedi ved Dødehavet. De neste fire dagene fortsetter vi med sendinger fra ICEJs kveldsmøter, som i år er lagt til den splitter nye basketballarenaen, Pais Arena i Jerusalem, forteller de via sine websider.

OB-sjef (Outside broadcasting) for kanalen, Haakon Sengsvoll har allerede vært på plass noen dager og forteller om hektiske forberedelser både via instagram og Facebook. Direktesendinger planlegges og reportasjer fra Israel gjøres klar for programmene som kan ses over hele verden via kanalens websider.

FOTO: Haakon Sengsvoll Visjon Norge

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.