John Kerrys kone finanserer radikal anti-Israelsk restaurant

29. oktober 2014 |  Israel Today Stab

Conflikt Kitchen, en restaurant som ligger i nærheten av universitet Carnegie Mellon og University of Pittsburgh serverer kun retter som sies å være fra land som er i konflikt med USA.

Selv om et Palestina aldri har eksistert, har Conflikt Kitchen med menyer fra Nord-Korea, Afghanistan, Iran, Cuba og Venezuela, nå tilsynelatende virkeliggjorte det og omtaler Palestina som sitt "fokus land." Hvorfor blir USA sett på som et "konflikt land" når de har donert milliarder av dollar i humanitær hjelp til palestinerne på Vestbredden og Gaza er uklart.

I april fikk spisestedet en sjekk på $ 50,000 fra Heinz Endowment, som ledes av Teresa Heinz Kerry. Hun er milliardærkona til den amerikanske utenriksministeren John Kerry.

En av restaurantens pakkere unnskylder palestinsk terrorisme som et legitimt middel for å bekjempe Israels militære overlegenhet. Et synspunkt som sammenfaller den jihad som terroristgruppen Hamas klart uttrykker.

Den ansatte ved restauranten sier, - Hvordan kan du sammenligne israelske F-16 som er noe av de beste militære flyene i verden med et par hundre hjemmelagde raketter? Du presser dem (palestinerne) til det absolutte ekstreme. Hva skal en gjør, hva kan vi forvente? ... palestinerne ikke kommer til å bare la (Israel) slippe til med sine militære. Nei, de kommer til å drepe og de kommer til å dø.

Utenriksminister John Kerry har kommet under ild og de pro-israelske stemmene som ser på ham som svært fiendtlig innstilt til den jødiske staten. Tidligere i sommer advarte Kerry at Israel kan komme under en slags "apartheid" tilstand hvis fredsforhandlingene med palestinerne mislyktes. Senator Ted Cruz har funnet bemerkninger så aggresive og ønsket at utenriksministeren burde fratre umiddelbart.

Kerry har vært en brekkstang i Jerusalem og har presset Israel til å fortsette å forhandle med de radikale kreftene - som de palestinske selvstyremyndighetene og Hamas - partnere som ikke gir de samme rettigheter og religiøs frihet for jødene, noe som Israel gjør mot muslimer innenfor landets grenser.

I januar sa Israels forsvarsminister Moshe Yaalon om Kerry, - Utenriksminister John Kerry kom hit veldig forutinntatt og arbeider etter en besettelse og en messiansk følelse. Gjennom de siste månedene har det ikke vært noen forhandlinger mellom oss og palestinerne, men heller ikke mellom oss eller amerikanerne. Det eneste som kan "redde" oss er at John Kerry vil få en Nobels fredspris og lar oss være i fred.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.