Tel Aviv rangert som et av verdens beste kulinariske byer

31. oktober 2014 |  Israel Today Stab

Den Hvite byen rangerer høyt sammen med andre store europeiske byer som København og Firenze. Det amerikanske matmagasinet Saveur har tildelt Tel Aviv flere plasseringer som kulinarisk reisemål.

Tel Aviv ble beskrevet som "enestående" under beste kulinarisk reisemål. Byen er rimelig, den har de best markeder og butikker. Også som stedet med beste "Vin i lufta opplevelse" takket være flyselskapet El Al imponerende vinkart.

Ved siden av de mange hummus og falafelsteder og de mange mat barer i byen kan Tel Aviv skilte nesten 4500 bedrifter i næringsmiddelindustrien. Tel Aviv har mer enn en restaurant per 1000 innbygger som er et enestående antall sammenlignet med resten av Midtøsten.

Tel Aviv har også mange fine spisesteder som har mottatt en rekke priser fra mat magasiner rundt om i verden de siste årene og som bidro til å gi Tel Aviv den "enestående" tittelen.

Jerusalem ble heller ikke glemt av Saveur med byens Mahane Yehuda Market som ofte sammenlignes med de beste gamle markeder i Istanbuls og Bangkok.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.