Israelere undres, hva er en "Chickenshit"

3. november 2014 |  Israel Today Stab

Når en ikke navngitt amerikansk embetsmann i forrige uke kalte statsminister Benjamin Netanyahu en "chickenshit," begynte israelere å klø seg i hodet. De prøver nå å finne ut betydningen og opprinnelsen til deres leder sitt nyeste tilnavn.

Ledende Israelske aviser og nyheter har samlet panelet av eksperter for å diskutere det tilsynelatende uforståelig kallenavnet. De savner et tilsvarende ut-navn på hebraisk.

De fleste virket til slutt å bli enige om at "chickenshit" er noe mer enn en veldig sterk og brautende måte å kalle noen en feiging på.

Mange har også vært enige om at det var intet mindre enn hykleri fra Obama-administrasjonen å anklage Netanyahu for å være feig når den nåværende amerikanske ledelsen har mislyktes gang på gang i å effektivt konfrontere ulike trusselscenarioer fra Midtøsten, inkludert Irans atomprogram og bruk av kjemiske våpen i Syria, samt fremveksten av radikale islamittiske bevegelser.

Etterhvert som mediestormen rundt fornærmelsen vokste ble USAs utenriksminister John Kerry på fredag ​​ringt opp av Netanyahu for å få en unnskyldning.

Dagen før fortalte han reportere at Det hvite hus fordømte alle som bruker slikt språk for å beskrive en leder for et av Amerikas mest standhaftige allierte. - Den gjenspeiler ikke presidenten, den reflekterer ikke meg, det er skammelig, uakseptabelt, skadelig, sa Kerry.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.