Anti misjonsorganisasjon advarer mot lydbok med Nye Testamentet

17. november 2014 |  Ryan Jones

Den ultra-ortodokse jødiske anti-misjonær gruppen Yad L'Achim har nylig publisert en presserende video på sosiale medier som advarer mot en "farlig kristen misjonerende lydbok" som for tiden blir distribuert i Israel.

Lydavspilleren er produsert av MegaVoice og er kjent som "Envoy", den har fått tilgang til et bibliotek med over 10.000 budskap, inkludert det Nye Testamente og som er tilgjengelig på over 4600 språk og dialekter.

Ifølge Yad L'Achim er en versjon av enheten fått inkludert et hebraisk-språklig opptak av det nye testamentet og blir akkurat nå distribuert til Israelsk soldater.

Darrel Templeton som er visepresident for strategiske partnerskap i MegaVoice, fortalte Israel Today at denne negative eksponering forventes å være en skjult velsignelse.

- Det de mener til det onde, kan Gud bruke til det gode, sier Templeton og minner oss på et skjult-kamera show som filmet folk som bare gikk forbi en benk i parken. Deretter satte de et skilt på benken som viste "Nymalt - IKKE rør" og da kan forestille deg hva som skjedde. Mange ville sakke ned og se på benken og noen stakk fram fingeren ut for å se om malingen fortsatt var våt.

På samme måte mener Templeton at Yad L'Achim sine påtrengende advarseler vil tiltrekke seg de som er nysgjerrige og skape interesse der det ikke kan ha eksistert før.

- Hvor mange ville ikke bare har vandret forbi og ikke lagt merke til MegaVoice sin enhet, men nå vil de bli nysgjerrige, plukke den opp og begynne å lytte. Og de som er på jakt etter sannheten vil nå vite hva du skal se etter, sa han.

Templeton bekreftet at MegaVoice har distribuert lydboken til israelske soldater og ber om ytterligere finansiering slik at enhver soldat kan motta en Envoy og - laste ned hundrevis av timer med interessant musikk, historier, vitnesbyrd, debatter, lydbøker, samt Guds Ord som de kan lytte til i løpet av timer med venting, slik kan de også få høre og forstå sannheten, avsluttet Templeton.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.