4 drept under morgenbønnen i synagoge

18. november 2014 |  Israel Today Stab

Den kokende situasjonen i Jerusalem ble betydelig forverret tirsdag morgen da palestinsk-arabiske terrorister gikk inn i en lokal synagoge og angrep jødiske tilbedere som utførte den tradisjonell morgenbønnen.

To muslimske overfallsmennene kom inn i Kehilat Yaakov synagogen i det religiøse Jerusalem i nærheten av Har Nof kort tid etter soloppgang, bevæpnet med en pistol, kniver og økser.

Fire israelere ble drept og ni ble såret, flere av dem alvorlig under den blodige herjingen. Øyenvitner som overlevde angrepet sa at terroristene ikke bar noe hodeplagg, men ropte "Allah Akbar" - "Allah er Stor" - mens de skjøt og hogg løs på sine jødiske ofre.

Politistyrkene reagerer på stedet og de involvert terroristene  ble etter en kort skuddveksling skutt og drept.

Angrepet kommer en dag etter økende arabisk-muslimske opptøyer etter tapet av en arabisk bussjåfør, som ble funnet hengt på baksiden av bussen sin. Obduksjon viste ingen tegn til kriminelle handlinger, men politiet mente det var hevet over en hver tvilt  at dette tilfellet var et selvmord. Dette beviset til tross, sjåførens familie og arabere over hele Jerusalem insisterte på at sjåførens død var regissert av jøder.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.