VIDEO: Våpen smugles inn sammen med julepynt

23. november 2014 |  Israel Today Stab

Jerusalems politidepartement beslagla i forrige uke to store containere som var merket med julepynt til arabiske kristne innbyggerne i hovedstaden, men ble brukt til transportere et stort antall såkalt "kalde våpen."

Containerne kom til Israel fra en leverandør i Kina for to uker siden. Kjøperne er fra det nordlige Jerusalem-området Beit Hanina og dro for å hente forsendelsen, men tiltrakk seg mistanken fra tollerne ved havnen.

Noen dager senere raidet politi lageret der containerne hadde blitt tatt i forvaring. De fant faktisk julepynt, men under pynten ble det gjemt 18.000 brannbomber, 5200 kommando kniver, 4300 lommelykter som skjulte en elektrisk shocker, 5500 vanlige elektriske våpen og hele 1000 samurai sverd.

Alt dette var på vei til de arabiske nabolagene i Jerusalem, hvor voldelige opptøyer har blitt en daglig hendelse og har i det siste eskalerte til dødelige angrep mot byens jødiske innbyggere.

Operasjonen ble lansert spesielt for å stoppe forsendelsen av fyrverkeri, som har vært brukt med økende frekvens til å angripe politifolk, synagoger og andre jødiske mål.

Her kan du se Jerusalem Politiets video av offiserene som pakker ut beholderne:

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.