Første ISIS terrorist tatt i Israel

26. november 2014 |  Israel Today Stab

Støtten til den islamske staten (tidligere kjent som ISIS) har vært økende blant israelske og palestinske arabere, men så langt har ingen handlet på jihadist oppfordringer.

Det endret seg imidlertid på lørdag da israelske sikkerhetsstyrker utførte et søk på mistenkte terrorister i Judea og Samaria og pågrepet en palestinsk mann som hadde blitt medlem i ISIS.

Sist fredag holdt også den muslimske imamen Ali Abu Ahmad en flammende preken ved Al Aqsa-moskeen som ligger på den sørlige delen av Tempelhøyden.

Han talte til de troende og  fordømte jødene som, - de mest sjofel av skapninger og ba åpenlyst om at  jihadistene fra ISIS måtte beseire Amerika og de allierte styrkene som befinner seg i Syria og Irak.

"Å Allah, utslett Amerika og dets sammarbeidspartnere. Oh Allah, gjør oss i stand til å kutte av deres hoder. Oh Allah, hjelpe våre brødre, mujahideen i landet Irak og Syria," gråt Abu Ahmad ut.

Palestinere og andre muslimske ledere beskylder Israel for å nekte dem rettigheter på Tempelhøyden, men med Abu Ahmad åpenlyse oppfordringer som er uten frykt for noen inngripen, beviser helt klart det motsatte er tilfelle.

Se Abu Ahmad preken og bønn (med engelsk tekst):

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.