Drusere til jøder: Vi har et blodsbånd!

28. november 2014 |  Israel Today Stab

Familien til den drepte drusiske politimannen Zidan Seif gjennomførte et følelsesladdet besøk i Jerusalem synagogen der Seif døde i forrige uke, mens han forsvarte de jødiske tilbederne mot to blodtørste palestinske terrorister.

Seif var en av de første tjenestemenn som kom til åstedet etter at det ble klart at en alvorlig terroraksjon var i gang på synagogen Bnei Torah i bydelen Har Nof i Jerusalem.

Overlevende etter angrepet fortalte familien at terroristene slo seg ukontrollert inn og skjøt seg gjennom de ubevæpnede gudstjenestedeltakere før Seif ankom. Offiseren åpnet ild allerede utenfor synagogen, noe som gjorde at terroristene stanset sin grusomme drapsorgie og dessverre etterlot Seif med dødelige sår under skuddvekslingen.

Lokale jøder som var til stede for å motta den drusisk familien sa at uten Seif sin uselviske handling ville mange flere jødiske deltakere blitt slaktet denne morgenen.

Seif onkel ble sitert av israelske medier da sa til sine jødiske verter: - Vår profet, profeten Jethro, binder oss til det jødiske folk!.

Drusere fra Israel har lenge snakket om en gammel "blodspakt" med den jødiske nasjonen. Det er på grunn av denne type koblinger at det drusiske samfunnet etter egen anmodning har startet som den eneste minoritet i Israel gjort det obligatorisk med militærtjeneste sammen med sine jødiske brødre.

FOTO: Offiser Zidan Seif sin far møter jødiske rabbinere etter hendelsen i Jerusalem synagogen der den drusiske politimannen ga sitt liv for å forsvare sine jødiske landsmenn.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.