Tenåring angrepet av kniv-terrorist

1. desember 2014 |  Israel Today Stab

En palestinsk-arabisk terrorist knivstakk og skadet en 19 år gammel israeler på en bussholdeplass utenfor bydelen Etzion et jødiske samfunn som ligger like sør for Betlehem.

Terroristen ble skutt og alvorlig skadet av israelske soldater som ankom åstedet og fryktet at den kvinnelige angriperen kunne være iført et eksplosivt belte.

Hun ble senere identifisert som en person bosatt i en nærliggende forstad til Betlehem, som også i 2011 forsøkte å gjennomføre et kniv angrep på samme sted. Jentas familie hevdet den gang at hun var mentalt ustabil.

Åsted for mandagens angrep er det samme krysset der en palestinsk terrorist siste måned forsøkte å kjøre over en israelere før han hoppet utfra bilen sin og knivstakk og drepte den 26-åringe Dalia Lemkus.

Det er heller ikke langt fra stedet hvor de tre israelske tenåringer - Eyal Yifrach, Gilad Shaar og Naftali Frenkel - ble bortført tidligere i sommer, en handling som utløste en så spent situasjon som kulminerte i Gaza-krigen. De tre tenåringene ble senere funnet døde, etter å ha blitt henrettet av sine kidnappere.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.