Vil heller ramme Israel, enn hjelpe Palestinere

1. desember 2014 |  David Lazarus

Den palestinske nasjonale komiteen for Boikott, Salg og Sanksjoner (BDS) prøver å blokkere en investering på $ 5.4 milliarder dollar for å gjenoppbygge Gazastripen.

Den enorme summen ble lovet under en konferanse i oktober i Egypt for å hjelpe til med gjenoppbygginigen etter den siste militær kampanjen mot Hamas på Gazastripen. Den norske utenriksministeren spilte en vesentlig rolle i å organisere pengeinnsamling under konferansen og kunngjorde at halvparten av de 5,4 milliarder dollar skulle brukes for å gjenoppbygge Gaza, mens resten var til for å støtte budsjettet til de palestinske selvstyremyndighetene gjennom 2017.

Men BDS Boikott-Israel var ikke fornøyd med prosjektet og har aktivt protestert mot en gjenoppbygging av Gaza. Anti-Israel boikott grupperinger er imot fordi de er mer interessert i å ramme Israel enn å hjelpe sine egne palestinerne. De ønsker å holde palestinerne i fattigdom og  viser heller bilder av ødelagte hjem for å hisse opp til mer aggresjon og sanksjoner mot den jødiske nasjon.

- Det er på tide at FN forstår omfanget av protester som avdekkes når FN medvirker til å holde Gaza under beleiring, sa BDS og krever at FN avviser multi-milliard dollar støtten for palestinerne.

Boikott-Israel gruppene har gått tom for metoder for å kriminalisere og boikotte Israel på. Nå fokuserer de sin oppmerksomhet på å hindre palestinerne i å utvikle sine landområder. De har lært at det å holde palestinerne i fattigdom og øke deres lidelse vekker internasjonal harme og skaper et engasjement mot Israel.

Dette er den samme strategien disse hatgruppene prøvde på da de oppfordret til boikott av den populære Sodastream fabrikken øst for Jerusalem. Boikott-Israel gruppene prøvde å stenge fabrikken som ansetter over 600 palestinere og og gir mat på bordet og tak over hodene  sine tusenvis av palestinere. Palestinerne selv nektet å samarbeide med boikott-Israel ekstremister da de vet at politikken bare vil skade dem under dette forsøket på å ødelegge den jødiske nasjon.

BDS oppfordring til å avvise en slik betydelig hjelp til palestinerne er alarmerende på mange nivåer, men enda farligere er deres direkte støtte til radikale terrorgrupper.

Den palestinske selvstyremyndigheten har bedt om $ 5400000000 for ombyggingsprosjektet, ikke bare som en mulighet for å reparere skadene etter krigen, men også for å svekke Hamas. Boikott-Israel folk ønsker at pengene skal gå direkte til Hamas for å ruste opp terror gruppene.

Israel hevder at bygningsmaterialene som er blitt donert i det siste for bygge prosjekter i Gaza er blitt brukt til å bygge tunneler inn i Israel og ment for å utføre terrorangrep inne i landet. Guy Inbar, talsmann for et israelsk militær organ som overvåker forsendelser til Gaza sa, - Noen av tunnel-byggevarene var bestemt for palestinske hjelpeorganisasjoner, men det meste av kom gjennom smuglerruter under Rafah grensen mellom Egypt og Gaza .

Det er uklart hvor mye av dette materialet, om noe, kan knyttes sammen med Hamas- det er et estimat israelerne ikke er istand til å gjøre. Det som er klart er at BDS og andre Boikott-partnere er anti-semittiske krigshissere som har et eneste ønske om å ødelegge Israel. Ved å kanalisere FNs midler og andre internasjonale investeringer til å støtte Hamas terrorister og andre jihadistiske organisasjoner raner de palestinerne fra sine rettigheter. Noe som gjør dem enda farlige fiender av både jøder og arabere.

FOTO: En BDS-kampanjen misbruker på en grotesk måte et bilde av jødiske overlevende fra Holocaust til sin anti-Israel agenda.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.