Jødiske foreldre ærer drept drusisk politimann

16. desember 2014 |  Israel Today Stab

Et jødisk ektepar fra New York har besluttet å kalle opp sin nyfødte guttebaby etter den drusiske politimannen Zidan Seif som ble drept den 18. november mens han kjempet mot to palestinske terrorister som slaktet jødiske tilbedere i en synagoge i Jerusalem.

Seif mottok mye lovord fra hele Israel for sin uselviske handling på vegne av sine jødiske landsmenn og under hans begravelse fulgte tusenvis av israelske jøder båren. Statsminister Benjamin Netanyahu hyllet Seif som en "Hero of Israel" og sa at hans offer var et ytterligere bevis for blod båndene som eksisterer mellom jøder og druserere i Israel.

Alexander og Jennifer Chester fra New York ble enige om og kalle sin nyfødte sønn Yaakov Zidan til ære for den drepte offiseren.

- Zidan Seif var en del av de patriotiske og lojale druserne samfunnet, skrev Chester skrev i en artikkel publisert av Israels Ynet nyheter. - Da han fikk høre om terrorangrepet ved synagogen i Har Nof, nølte han ikke et øyeblikk. Han vurderte ikke å stå på sidelinjen fordi han ikke var jødisk.

Chester sa at han anser Zidan for å være en jødisk helt og han fortjener at hans navn nevnes av jøder for fremtiden. [Zidan] fortjener å ha jøder kaller opp sine barn etter ham.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.