Hamas med stor markering på Tempelhøyden

21. desember 2014 |  Israel Today Stab

En stor gruppe med palestinske muslimer ikledd sine grønne Hamas-pannebånd samlet seg fredag på toppen Jerusalems Tempelhøyde der de ropte på en islamistisk erobringen av byen.

Mengder av Hamas flagg vaiet og mange av demonstrantene lovet høylytt troskap til gruppens mest beryktede terrorister.

Arrangementet er muliggjort gjennom at Israel gjeninnførte en politikk slik at hundrevis av palestinere fra Gaza kan få å besøke Tempelhøyden hver fredag for ha sine ukentlige muslimske bønnemøter.

Etter 2007 da Hamas overtok Gaza stoppet Israel slike ukentlige besøk av muslimske troende. I oktober reverserte regjeringen uforklarlig denne beslutningen.

Tempelhøyden har i det siste stadig blitt mer brukt som en plattform for å kalle på en utryddelse av Israel og til støtte for radikale jihadister som ISIS.

En fremtredende muslimske geistlig avleverte spontant en preken forrige måned på toppen av Tempelhøyden hvor han påkalte en "slakting" av jødene - de mest onskapsfulle skapninger som har vandret denne jord.

Omar Abu Sara har også rost den islamske staten, eller ISIS, offentlig noe som tyder på de til slutt vil hjelpe til med en fullstendig ødeleggelse av jødene og deres stat.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.