CNN journalist drar Israel inn i debatten etter Paris-terror

8. januar 2015 |  Israel Today Staff

I kjølvannet av den grusomme massakren i hovedkvarteret til det satirisk magasinet i Paris, prøvde  CNNs senioranker og internasjonale korrespondent å fremme tanken om at de muslimske gjerningsmennene for slike grusomheter kun er ekstremister og derfor ikke representativt for vanlige muslimske følelser eller islamsk lære.

- De tegneserier [utgitt av magasinet Charlie Hebdo] spottet ALDRI profeten. De spottet hvordan de feige prøvde å forvrenge hans ord, postet CNNs Jim Clancy på sin Twitter-konto.

Det er en lignende argument de vestlige ledere fortsatt fører når de fremholder islam som en "fredens religion", mens de holder på at alle muslimske terroristers handlinger er løsrevet all tro og lære fra sin egen religion.

Når en av Clancy-følgerne på Twitter påpekte at Charlie Hebdo faktisk hadde spottet Muhammed og de fleste muslimer, anklaget journalisten mannen, som har et jødisk navn, for å være en israelsk propaganda agent.

Når flere følgere lurte på hvorfor i all verden Clancy ville dra Israel inn i argumentasjonen, anklaget han også magasinet for å jobbe for den jødiske staten. Klikk her for å lese den bisarre Twitterkommunikasjonen: klikk her

Clancys tirade ble beskrevet som "sinnsforvirret" og "usedvanlig dårlig bedømt" for en mann i hans posisjon. Det var også ytterligere bevis på den overordnede anti-Israel skjevheten som preger mange mainstream internasjonale journalister og deres nyheter.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.