Seriøst? Jøder står bak Paristerror!!

14. januar 2015 |  Ryan Jones

Det er uunngåelig. Hver gang ved et høyprofilert terrorangrep, et eller annet sted, blir det sagt at  jødene gjorde det. Og det er nettopp det som er i ferd med å skje etter forrige ukes massive skyting som tok livet av 17 uskyldige mennesker i Paris også.

Jeg snakker ikke om BBC reporteren som fortalte en jødisk etterkommer av Holocaust, av alle mennesker,  at Israel er årsaken til Paristerror pga det han kalte Israels mishandling av palestinerne.

Jeg snakker heller ikke om USAs tidligere president Jimmy Carter, som mer eksplisitt gav Israel skylden for Paris angrepet, men også for muslimsk agitasjon og aggresjon over hele Europa.

Jeg snakker om folk som tror at jøder direkte planla, finansiert og personlig utførte Parisangrepene.

Dessverre, eller kanskje mer treffende, disse menneskene er ikke spesielt gal eller konspiratorisk, men snarere normale franske muslimer og offentlige tjenestemenn i den muslimske verden.

En reporter for den nettbaserte nyhetsmagasinet The Daily Beast sa at franske algeriske muslimer hun intervjuet i Paris stort sett var av den oppfatning at angrepene var en jødisk sammensvergelse for å sette islam i et slett lys.

Dana Kennedy fortalte MSNBC at et intervjuobjekt gikk så langt som å hevde at gjerningsmennene - ikke bare er vanlige jøder ... men en rase av overnaturlige kameleoner som er mester i manipulering og kan være overalt på samme tid..

Som merkelig som det enn kan høres, er det disse former for injurierende eventyr som mange muslimer over hele Midt-Østen har lært om Israel og jødene for øvrig.

Hvis gjennomsnittlige franske muslimer ikke en seriøs nok kilde, hva med ordfører i den tyrkiske hovedstaden Ankara, Melih Gökçek, også fikk sagt sitt. Gökçek fortalte under en politisk markering etter Paris angrepet at - det er sikkert at [Israel] Mossad står bak denne type hendelser. Mossad skaper sterk islamofobi ved å forårsake slike hendelser. "

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.