Homofil kristen palestiner sier at Israel reddet ham

25. januar 2015 |  Israel Today Stab

En ung palestinsk mann som for tiden søker asyl i Canada forteller at han har konvertert til kristendom og kommet ut av skapet som homofil, noen han aldri ville kunne gjort om det ikke var for israelske medfølelse.

Han går i dag under navnet John Calvin og er barnebarn av Hamas topp på det såkalte Vestbredden.

Han led regelmessig under vold i hjemmet i oppveksten noe som gjorde at Calvin krysset ulovlig inn i Israel en rekke ganger. Et av disse besøkene førte ham i fengsel, hvor han ble voldtatt av en muslimsk innsatt.

Calvin sier til The Times of Israel at etter denne forferdelige opplevelsen fikk han støtte fra jødiske psykiatere og fengseladministrasjon. Disse hjalp meg gjennom det verste som har hendt meg i mitt liv. Det endte jo opp med en endring i livet mitt. Hele personalet prøvde å hjelpe meg inkludert fengsel oppsynet ... De prøvde å holde det i stillhet på grunn av kulturen i fengsel. De fulgte personlig opp meg etter løslatelsen. Det var ikke det bildet jeg vokste opp med om jødiske folk.

Som de fleste unge arabere ble Calvin oppdratt til å tro at israelske jøder er - monstre som har som mål i livet å drepe eller ødelegge oss i enhver sammenheng.

Men i stedet oppdaget han at jødene i Israel er - normale mennesker som viste meg menneskelighet og medfølelse i en tid med behov.

Hendelsen overbeviste Calvin at noe i livet hans var ikke riktig og kort tid etter ble han ledet til Det nye testamente og fant en tro på Yeshua (Jesus) som sin frelser.

Det var etter å ha flyktet til Canada at Calvin slutt informert sin familie om sin homofile orientering.

Nå venter en mulig deportasjon som Calvin sier vil være - det samme som en dødsdom. Om det ikke er fordi jeg er kristen, ville det være fordi jeg er homofil.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.