FN ambassadør gir "Oscar" til Israels fiender

25. februar 2015 |  Israel Today Stab

FNs sikkerhetsråd holdt denne uken en spesialsesjon om sitt engasjement for fred og sikkerhet til ære for organisasjonens 70-års jubileum. Den fants sted en dag etter Academy Awards i Los Angeles delte ut sine Oscars. Israels ambassadør Ron Prosor hærjet med sammenkomsten ved å dele ut falske "Oscar" -priser til Midtøstens værste på menneskerettigheter og som FN kategorisk lar slippe unna sanksjoner.

- Forrige natt var alle øyne rettet mot Hollywood. Om Oscar-utdelingen gjaldt beste innsats for internasjonal fred og sikkerhet , ville jeg ikke bli overrasket om disse kandidatene ble tildelt en pris, åpnet Prosor sin sarkastiske tale med og ramset opp kategoriene:

- I beste skuespiller kategori - for å opptre som et fredselskende land og samtidig utvikle kjernefysiske muligheter, landet som forsatt fornekter Holocaust og nå truer med å ødelegge et annet medlemsland ... denne Oscar går til Iran.

- I kategorien for beste mannlige birolle - for sin utrettelige støtte til Assad-regimet med å drepe flere hundre tusen sivile ... Oscar går til Hizbollah.

- I kategorien for beste visuelle effekter - for å gjøre det slik at kvinner forsvinner fra den offentlige sfære, denne Oscar går til ... overraskelse overraskelse ... Saudi Arabia. Ingen konkurranse der.

- Og til slutt, for å omskrive historien, denne Oscar for beste klipp går til ... de palestinske selvstyremyndighetene. Men sannheten er - de palestinske selvstyremyndighetene har allerede mottatt nok priser fra denne organisasjonen.

Prosor avsluttet med å si, - Hvis vi ønsker å følge opp fred og sikkerhet i den virkelige verden, er det på tide å få opp rullegardinen på dette teateret av absurditeter og går tilbake til de opprinnelige verdiene i FN-pakten.

Se Israels ambassadør Ron Prosor:

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.