Kristen soldat: Jeg forsvar Israel, jeg har ikke et annet hjemland

1. mars 2015 |  Ryan Jones

Nyheter har svirret om at ISIS igjen er på krigsstien mot kristne i Irak og Syria.

Rapporter tyder på at ikke mindre enn 35 assyriske kristne landsbyer har blitt angrepet i det nordøstlige Syria de siste ukene. De fleste av disse landsbyene er nå tømt for innbyggere. De heldige flyktet, men dusinvis og kanskje hundrevis har blitt bortført av ISIS og går mot en grotesk skjebne.

De som overvåker arabiske medier meldte i forrige uke at minst 15 av de assyriske kristne som var tatt av ISIS allerede har blitt offentlighalshogd fordi de hadde våget å ta til våpen for å forsvare sine hjem.

I en Facebook post fortalte en ung israelsk kristen ved navn George, at det var en alvorlig påminnelse om hvorfor han og så mange andre unge israelske kristne er villig og gladelig gjør tjeneste i den israelske hæren.

- Jeg vil fortsette å forsvare og beskytte staten Israel som en jødisk og demokratisk stat, Det hellige landet, skrev George. - Jeg har ikke noe annet land og han la til, henviste til det jødiske oppropet i landet Israel.

George bemerket videre hvor latterlig det er når studenter rundt om i verden protestere som om Israel er en "apartheidstat" samtidig som han og andre arabisk-talende kristne fritt snakker ut og forsvarer denne nasjonen, mens medkristne blir slaktet bare for å være kristne i nabolandet.

Den unge kristne soldatens ord ble lagt ut på Facebook-siden til Israelske Kristnes Rekrutteringsforum, som oppfordrer lokale arameiske kristne ungdommer til å tjenestegjøre i IDF som et første skritt mot full integrasjon med det israelske samfunn.

FOTO: Far Gabriel Naddaf, en åndelig leder for organisasjonen Israelske Kristen Rekrutteringsforum som rekrutterer flere unge arabisktalende arameiske kristne til å bli innlemmet i den israelske hæren.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.