Robbie Williams: Israel er en hemmelighet

13. april 2015 |  Aviel Schneider

Den britiske popstjernen Robbie Williams (41) som først vil opptre den 2. mai i Israel, har annonsert at Israel er den mest interessante stoppen på hans turne - Israel er i mine øyne en hemmelighet, sa han til den israelske avisen Yediot Aharonot.

- En hemmelighet som jeg ikke forstår. Jeg har hørt så mye om Israel og fortsatt vet jeg så lite om landet. Kanskje er mitt besøk som å se filmen andre hadde sett først og sa det var den beste filmen noensinne og at denne må du også se. Da jeg så filmen ble jeg skuffet. Men jeg håper at min erfaring med Israel vil være annerledes.

Videre fortalte Williams at han ble overtalt av kolleger og så den begeistring disse viste over sitt besøk i landet. Også på Twitter skrev Williams om sin begeistring for den forestående opptreden i Israel. Av betydning for besøket er det delvis fordi hans kone Ayda Field (35) er jødisk og dermed er deres felles barn også jødisk.

- Jeg er så nysgjerring på folket og landet Israel. Men Williams ble også presset for å avbryte sin helt utsolgte utendørskonsert av politiske grunner. På dette svarte han: - Det er sant at mange mennesker har forsøkt å forpurre mitt besøk i Israel. Imidlertid tror jeg at de som ikke ønsker å se meg i Israel, ønsker heller ikke å se meg i Paris, London eller i min fødeby Stoke-on-Trent. Jeg tror det er flere mennesker som til motsetter seg en opptreden i Stoke-on-Trent enn min konsert i Israel. Hans konsert i Tel Aviv vil bli fulgt av hele hans familie.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.