Israel sørger, mens palestinerne jubler

22. april 2015 |  Israel Today Stab

Selv om Israel på onsdag sørget over 23.320 drept soldater eller ofre for terrorisme, gjennomførte de palestinske selvstyremyndighetene (PA) en mediekampanje for å hedre sine terrorister som lenge har plaget den jødiske staten med død og ødeleggelse.

Hvert år utropes en landsomfattende stillhet som innledes av sirener som bringer Israel til en fullstendig taushet. Denne ett minutts stillheten ble fulgt av tårevåte seremonier på kirkegårder og minnesteder over hele landet. Nesten hver eneste israeler har mistet et familiemedlem eller en venn til krigen eller terroren.

Dessverre har Israels "fredspartnere" ikke et levende ønske om å avslutte blodsutgytelse, noe de beviste ved åpent å rose de som begår voldshandlinger mot jødene og samtidig oppmuntrer en ny generasjon til å følge i de samme blodige fotspor.

Palestinian Media Watch har fullført en liste over offisielle palestinske rapporter og meldinger som i media hedret 14 terrorister som hadde myrdet minst 160 israelere.

Blant dem som holdt høyt av PA var Abu Jihad (Khalil Al-Wazir), tidligere leder for PLOs militære fløy som var ansvarlig for drapet på ikke mindre enn 125 israelere.

I løpet av den siste måneden sendte PA TV to dokumentarer som omhandlet Jihad og hans "medsammensvorne." Den Palestinske lederen Mahmoud Abbas egen Fatah fraksjon holdt også en bordtennis turnering som æret Abu Jihad og brukte sin offisielle Facebook-side til å oppmuntre palestinske universitetsstudenter til å gjøre det samme som Jihad.

FOTO: Abbas feirer med palestinske terrorister løslatt fra israelske fengsler.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.