Millioner har sett vitnesbyrdet til jødisk Jesustroende

7. juni 2015 |  Ryan Jones

Et evangeliseringstunt fra lokale israelske messianske jøder på nett har blitt litt av en sensasjon i løpet av den siste måneden etter at videovitnesbyrdet om en jødisk mann som kom til tro på Yeshua (Jesus) tok fullstendig av.

Mottel Baleston var en av de siste i en serie med video vitnesbyrd med tittelen "I Met Messias" (Jeg møtte Messias), produsert av den israelske messianske gruppen One For Israel i samarbeid med Chosen People Ministries.

Men vitnesbyrdet til Baleston har tydeligvis rørt ved en nerve, og løpet av den første uken i juni har godt over fem millioner mennesker sett den korte videoen som forklarer hvordan han for mange år siden hadde kommet til tro som en ung mann i Brooklyn.

Da Baleeston vokste opp ble han kjent med et stort antall italienske katolikker, som ledet ham til å tro at Jesus måtte være italiensk. I videoen forklarer han sjokket da han fikk vite at Jesus [Yeshua] faktisk var jødisk. Og samtidig høre at det Nye Testamentet ble skrevet av jøder, - jeg kunne ikke tro det. ... Når jeg åpnet boken og jeg leste historien skrevet av jøder om jødiske folk.

Det som fulgte var en naturlig progresjon for en ung mann som søker åndelig sannhet. - Da jeg kom til tro at Yeshua - at Jesus var Messias, var det klart at det var det mest jødiske jeg kunne gjøre, mintes han. - Dette er det som ble lovet i vår Bibel.

Den mest tårevåte delen av vitnesbyrdet er når Baleston prøver å overbevise sin far til å delta på et foredrag av en forfatter han visste var en troende. Baleston ble lykkelig da både han og hans far løftet sine hender da de ble spurt av foredragsholderen at alle jødiske troende på Yeshua måtte gi seg tilkjenne.

One For Israel sin direktør Eitan Bar fortalte Israel Today at Baleston vitnesbyrd har åpnet mange dører. Til nå har videoen blitt delt over 175,000 ganger på Facebook, og har nådd godt over 15 millioner ulike profiler på Facebook.

- Det har utløst diskusjoner blant mange jødiske grupper, sa Bar. - Jeg kommet i diskusjoner med ortodokse jødiske rabbinerne fra USA og Frankrike om Yeshua!

Bar konkluderte med at han føler - at vi endrer retning på jødisk evangelisering. Etter 1900 år med evangeliet er forkynnes det igjen fra fra Sion (Sal. 14: 7).

Sjekk ut Mottel Baleston sitt vitnesbyrd her:

Jewish man turns to Jesus and explains why in a way you never heard before!

WOW! This Jewish man turns to Jesus and explains why in a way you never heard before! His testimony goes viral with 5 million views and shakes the Jewish world - PLEASE SHARE!!!! by One For Israel Ministry follow & like us: www.facebook.com/oneforisraelMore stories at: www.imetmessiah.com

Posted by One For Israel Ministry on 9. mai 2015

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.