Bukhari: Mossad har stjålet skoen min!

14. juni 2015 |  Ryan Jones

Sionistene har fått skylden for alt fra Midt-Østen ustabilitet til global oppvarming, samt krakket på finansmarkedet. Men kanskje den mest underlige anklagen som er kommet til nå er å ha stjålet en enkelt sko fra en av sine høylytte kritikere.

Dette om du er i stand til å ta Asghar Bukhari på alvor. Bukhari er grunnlegger av den muslimske PR-komiteen i Storbritannia og en av de mest frittalende og fiendtlige kritikere av den jødiske staten.

I et Facebook innlegg som glorifiserer den globale anti-Israelske bevegelsen, hevdet Bukhari at noen denne uken brøt seg inn i hjemmet hans mens han sov og stjal en enkelt sko.

Overbevist om at forsvinningen av skoen hans var en handling utført som en del av en psykologisk krigføring fra sionistene klemte Bukhari til og sa, - når jeg tenker på de tok en sko - gjorde de det for å vise at de hadde vært i hjemmet mitt... Selvfølgelig kan jeg ikke bevise noe, men det utgjør en del av trusselbildet.

Han var helt seriøs, og postet en vanvittig melding på sosiale medier under hashtaggen #MossadStoleMyShoe.

I en post advarte han at Askepott hadde vært Mossad første offer og helt sikkert ikke det siste ofret. En israelsk ambassadør skrev at han hadde Bukharis sko, og at de to trengte å snakke. Noen satte til og med opp en Twitter-konto for Asghar sin forsvunnede sko.

Bukhari har gjennom hele opptreden klart å beholde sin posisjon i komiteen. På tross av at han langet ut sin konspirasjonsteori og anklage om tyveri og sin store bekymring for å bli mål for en slik farlig organisasjon om Mossad.

- Det rare er at sionistene nå desperat prøver å skjule sine trusler på min Twitter-feed, skrev han.

Derfra gikk alt fra å være bare morsomt, til tragisk, da Bukhari lastet opp følgende 15-minutters YouTube-video for å forsvare seg selv og sine vanvittige påstander.

Se Videoen her:

FOTO: Israels statsminister Benjamin Netanyahu advarer verden hva som vil skje om noen som står opp mot den sionistiske bevegelsen.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.