Nye raketter mot Israel tirsdag

24. juni 2015 |  Israel Today Stab

Enda en rakett ble skutt mot Israel ca klokken 22:00 tirsdag kveld. Raketten landet i et åpent område i nærheten Askalon. IAF fant utskytningsrampen og ødela den et par timer etter angrepet.

Politikere og kommunale ledere over hele linja fordømte den pågående opprettholdelsen av rakettangrep mot Israel sørlige byer. En IDF talsmann sa at Israel anser Hamas som den ansvarlige terroristgruppen for alle rakettangrep fra Gaza. Hamas har forsøkt å dempe den nyeste rakettangrepene inn i Israel og hevder at dagens angrep er - mot hensikten til det palestinske folk.

Disse ureglmessige utskytningene følger mønstret til salafistgruppen "Omar Brigades" som opererer på Gazastripen og sympatiserer med den islamske staten (IS). En salafist leder i Gaza sa hans folk ikke kan akseptere den realitet at Hamas arrestere, forfølger og dreper dem. Han la til at de militantes hensikt er å fortsette å skyte raketter mot israelske mål, men hevdet at meningen var å utløse en borgerkrig mellom salafistene og Hamas.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.