Flere terrorangrep under ramadan

30. juni 2015 |  Israel Today Stab

4 israelere ble såret, en alvorlig og de andre kun moderat, i en skyteepisode på sjekkpunktet Shvut Rachel i Binyamin regionen i natt. Dette er den sjette terrorangrepet på 10 dager under ramadan.

Det er uklart om hendelsen var en forbikjørende bil som skjøt eller om det var et bakhold satt opp av gjerningsmennene. IDF satte raskt opp kontrollposter og veisperringer i nærheten etter angrepet for å forsøke å stanse eventuelle fluktveier og startet deretter intensive søk etter terroristene.

Faktum er at dette er det sjette terrorangrepet i løpet av de første 10 dagene av Ramadan, men samtidig er dette det fjerde angrepet i løpetav de fire siste dagene. Den siste hendelsen var en knivstikking av en kvinnelig IDF soldat i halsen, utført av en arabisk kvinne i går morges ved kontrollposten ved Rachels grav i Betlehem.

Etter pågripelsen av den 20 år gamle kvinne i går morges ble det avslørt at hun bar to kniver til sammen med sine eiendeler og under avhør innrømmet hun at hun ankom sjekkpunktet med den hensikt å drepe en soldat.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.