Palestinere støtter undertrykkelse av de homofiles rettigheter

1. juli 2015 |  Israel Today Stab

Det er ironisk at de mest høylytte tilhengere av palestinernes sak er ultra-liberale som også er best i klassen til å forsvare de homofiles rettigheter, samtidig som det palestinske samfunnet ikke tollererer homofile mennesker. Med andre ord, de kjemper for opprettelsen av en stat som de vet vil undertrykke rettigheter som er naturlige alle andre steder.

Dette ble igjen vist på mandag da demonstranter malte over de homofiles rettigheter tagget som et regnbue-flagg på muren mot Vestbredden av den kjente palestinske kunstneren Khaled Jarrar.

Jarrar sa han malte de homoseksuelle symbolet på sikkerhetmuren nær den såkalte palestinske hovedstaden Ramallah for å trekke oppmerksomheten mot den "israelske okkupasjon" som hans folk lever under.

Men han innrømmet senere til Associated Press at de virkelige undertrykkere av menneskerettigheter i området er hans eget folk. Hvitvasking av hans maleri - reflekterer et fravær av toleranse og frihet i det palestinske samfunnet, uttalte Jarrar, som har vært omtalt i både USA og Europa for sine verk.

Demonstranter som deltok i malingen av flagget sa de ikke hadde noe annet valg enn å fjerne slike skammelig bilder. - Det ville være skammelig å ha flagget til de homofile i våre flyktningleirer, sa Mohammed al-Amleh, en 46 år gammel advokat.

The Associated Press la vekt på at for å leve åpent og uten fare for sine liv, må de palestinske homofile faktisk flykte til Israel, staten som palestinernes mener undertrykker araberne.

De som forblir i palestinsk kontrollerte områder må leve sine liv i hemmelighe. I det siste har enkelte palestinske homofile blitt brutalt og offentlig henrettet. I motsetning til Tel Aviv som i forrige måned var vertskap for en homoparade fulgt av over 100.000 mennesker.

Siste Nummer

ABONNER PÅ NYHETER FRA ISRAEL TODAY

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Israel med gratis nyheter og spesielle tilbud. Motta direkte til din e-post.